2777
2789
عنوان

آیا به نظر خودتون زیبا هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 140 پست

وای وای دیدین☺️

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خب این نظر خودته عزیزدلم که باید تغییرش بدی حتمااااا از نظر خیلیا شما زیبایی، حتمااااا

آخه نظرم واقع بینانه س نه بدبینانه

برای همین هم حس بدی به خودم ندارم و صرفا سوال تاپیک رو جواب دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای دیدین☺️

قشنگی عزیزم 

ابرو و مژه هاتو درست کنی زیباتر هم میشی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بینیمو می خوام عمل کنم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

قشنگی عزیزم ابرو و مژه هاتو درست کنی زیباتر هم میشی

مرسی مهربون

آخ ابرهامو که نگو🥲خودم خیلی ناراحتم.....

بچه ها عکسم پاک شده؟😨

نهههههه ندیدم

عههه کجا بودی پس😁

مرسی مهربونآخ ابرهامو که نگو🥲خودم خیلی ناراحتم.....

نه عزیزم ابرو که دیگه ناراحتی نداره

رنگ فیبروزش رفته برو دوباره فیبروز کن عالی میشه

مژه هم برای اینکه صورت روح داشته باشه خوبه چون واقعا صورت رو خیلی تغییر میده

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نه عزیزم ابرو که دیگه ناراحتی ندارهرنگ فیبروزش رفته برو دوباره فیبروز کن عالی میشهمژه هم برای اینکه ...

اصلا دوست ندارم فیبروز کنم 

دوست دارم پاکش کنم 

ولی میترسم خوب نشه....

آخه نظرم واقع بینانه س نه بدبینانهبرای همین هم حس بدی به خودم ندارم و صرفا سوال تاپیک رو جواب دادم

خب عزیزدلم آخه همین نظر واقع بینانه (طبق نوشته خودت) میدونی تاثیر بدی داره به مرور؟ 

ضمن اینکه همین نظر واقع بینانه به عقیده شما واقعیه، ممکنه به نظر من و خیلیا صرفا از روی بی اعتماد به نفسی باشه 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

چشمای جذااابی داری

ممنون عزیزم 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا