2777
2789

کلسیم بدنتونو چطور تأمین می‌کنید؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بادوم درختی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص

چند وقته قرص مصرف می‌کنید ؟ عوارضی براتون نداشته؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

از بچگی عاشق شیر و ماست بودم و همیشه میخوردم اما کمبود کلسیم دارم

شاید مشکل جذب دارید یا ویتامین دی بدنتون کمه یا مثلا با غذاهایی باعث کاهش جذبش میشه مصرف میکنید

بادوم درختی

کمبود کلسیم پیدا نکردید؟

چند وقته قرص مصرف می‌کنید ؟ عوارضی براتون نداشته؟

والا مدت زمان کمی نخوردم چندماه بعد زایمان بخاطر بچم و فقط قرص خوردم ولی خیلی بدن درد داشتم حالا نمیدونم برا زایمان بود یا کمبود کلسیم ک رفتم دکتر گفت حتماااا حتما مصرف کن بچتم هیچیش نمیشه فوقش ی مدت دلدرد میگیره ولی بدنش عادت میکنه دیگ دلشم درد نمیگیره اصن انقدرم حرف بارم کرد ک چرا چندماهه هیچ لبنیاتی نخوردم شما واسه چی نباید بخورین

شاید مشکل جذب دارید یا ویتامین دی بدنتون کمه یا مثلا با غذاهایی باعث کاهش جذبش میشه مصرف میکنید

راستش نمیدونم علتش چیه ویتامین دی بدنمم کم بود ولی قرص میخورم دائم اخرین بار ک رفتم ازمایش اوکی بود ماستو هر وعده میخورم

والا مدت زمان کمی نخوردم چندماه بعد زایمان بخاطر بچم و فقط قرص خوردم ولی خیلی بدن درد داشتم حالا نمی ...

راستش من گوارشم به لبنیات واکنش یه کم نشون میده همینطور بعضی وقتا یه کم پوستم 

بعد برای جلوگیری از سردی رحم کمتر میخورم و طبع بدنم هم سرده 

راستش نمیدونم علتش چیه ویتامین دی بدنمم کم بود ولی قرص میخورم دائم اخرین بار ک رفتم ازمایش اوکی بود ...

خب عزیزم ماستو با غذا نخور هم جذب غذا رو میاره پایین هم جذب کلسیم ماستو

راستش من گوارشم به لبنیات واکنش یه کم نشون میده همینطور بعضی وقتا یه کم پوستم بعد برای جلوگیری از سر ...

نمیشه کلا قطعش کنی مثلا من خالم پنیرو با سیاه دانه میخوره که سردیشو از بین ببره یا همونطور ک دیدی داخل دوغو ماست نعناع یا پونه میریزن مثلا شیرو با خرما یا عسل بخور .دکتر گفته باید نخوری؟منم خیلی رودم مشکل داشت تا دوغ و مخصوصاااا شیر میخوردم سریع دلپبچه و...ولی ی مدت ک خوردم بدنم عادت کرد خوب شدم شنیدم شیر بدون لاکتوزهم برای ماهایی ک روده هامون حساسه ب شیر خوبه 

نمیشه کلا قطعش کنی مثلا من خالم پنیرو با سیاه دانه میخوره که سردیشو از بین ببره یا همونطور ک دیدی دا ...

بله درست میگید عزیزم ، البته کلا که قطعش نکردم ولی من مشکلم ببخشید یبوسته ، لبنیات که بخورم باعث یبوست میشه از بچگی هم این مشکلو داشتم ، مجبورم چیزایی که باعث یبوست میشه رو کمتر مصرف کنم ، بعد من رفلاکس هم دارم وقتی شیر میخورم

وای نمیدونی چقد دوست دارم اصلا نباشه غذا بهم نمیچسبه

یه کم فاصله بده کم کم عادت میکنی 😬

چون اینطوری کمبود آهنم میگیری با غذا بخوری