2777
2789
عنوان

ولی بنظر من وقتی میگن به یکی فک میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 29 پست
دقیقافک کن پسری که خیلی مغرور بود و بشدت فاصله میگرفت و بد و سرد جواب میدادو کاریش کردم که با ۳ تا خ ...

درسته منم بارها افرادی که ترکم کردن رو برگردوندم 

نمیگم رو‌همه آدما ولی رو هشتاد درصد آدمای اطرافم تاثیر داشته

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
اینکه بهتون فک می‌کنه یا نه بستگی ب انرژیتون هم داره و .... نمیخام زیاد واردش بشم اما خب اگه فک میکن ...

گاهی بعضی چیزا ، آهنگ ها و حتی بوی عطرش چنان خاطرات رو زنده میکنه که نمی‌تونم مقاومت کنم ولی در کل سعی می‌کنم سرم به زندگی خودم گرم باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته منم بارها افرادی که ترکم کردن رو برگردوندم نمیگم رو‌همه آدما ولی رو هشتاد درصد آدمای اطرافم تا ...

ولی الان یکی رفته رو مخم شدید

هیچ دسترسیم بهش ندارم فعلا

نمیدونم چیکار کنم لعنتی صدامو میشنوه فورا قط ک هیچ بلاک میکنه

نمیدونم مشکلش چیه

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
گاهی بعضی چیزا ، آهنگ ها و حتی بوی عطرش چنان خاطرات رو زنده میکنه که نمی‌تونم مقاومت کنم ولی در کل س ...

حق هم داری 

من کسی که دوسش داشتم برگشت ب تازگی 

ولی خب جوابشو ندادم و...

اما دلتنگی کلا هست هر کاری که کنی خاصیت آدم همینه 

ولی الان یکی رفته رو مخم شدیدهیچ دسترسیم بهش ندارم فعلانمیدونم چیکار کنم لعنتی صدامو میشنوه فورا قط ...

از نزدیک میبینین همو؟

نه تو رابطه نیستیم،میشناسمش شمارشو پیدا کردم خیلیی وقت بود روش کراش بودم یه وجه اشتراک پیدا کردم تقریبا اوکی شدیم ولی فهمید ازش خوشم اومده همین بد شد

تو واتساپ پیام دادیم همون روز و گفت ببینمت منم فرستادم دو تا(تعریف نیست ولی قشنگم)بعد علامت ذوق فرستاد و قلب

دقیق یادم نیست اما بعد نیم ساعت یهو دیدم نوشته بهتره ادامه پیدا نکنه خدافظ بلاک کرد😐🫠 

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
نه تو رابطه نیستیم،میشناسمش شمارشو پیدا کردم خیلیی وقت بود روش کراش بودم یه وجه اشتراک پیدا کردم تقر ...

پس سعی کن بیخیالش بشی همین که جزئی بهش فک کردی تو ذهنت یه پیامی منتقل میشه ب ناخودآگاهش بعدش دیگه رها. کن و زندگیتو کن عادی باش

نه اصلا اون حالت عادی شهر دیگ بود نزدیک اخر ماه ها و گاهی هر هفته میرفتیم نصف فامیل اونجانالان کلا ر ...

آهاا

آره و خیلی سخته و تلخه که هیچ کاریشم نمیشه کرد باید زمان بگذره

نه عزیزم برعکس عقیده ها که میگن زمان درست می‌کنه باور ندارم اینو  فقط کمرنگ میشه هیچوقت بی رنگ نمیشه 

اینم بگم اون ۸سال ازم بزرگتره و باورش نمیشد میگفت بچه تری صدام یذره بچگونه سگفت برام که برنامه اونور ...

حرفشو زده 

میخاد رو اهدافش متمرکز باشه 

بهرحال مرسی عزیزم‌از دلداری و گوش کردن به حرفام

🫶🧡