2777
2789

من ماه قبلی ۲۰ روز بود پریودیم خوب شده بود باز سر ۲۰روز شدم که تاریخم کلا ۳۰ ۳۵ روز میشدم همیشه

باز ۲۰ روز ک شدم خوب شدم الان ۱۰ روز دقیق خوب شدم امروز صب بیدار شدم تا پریودم اونم ببخشیدخون سیاهه

هیچ علائم پریودیم نداشتم

یعنی یک ماه ۳۵ روز

یکبار ۲۰ روز

یکبار۱۰ روز

این ۳ بار اخر پریودیمه

چرا اینطوری شدم🥲💔اینم بگم۲ماه پیش یه رابطه مشکوک داشتم اومدم۴تا ال دی باهم خوردم مردم زنده شدم تا ۲ روز میاوردم بالا

بنظرتون هورمونام بهم ریخته؟ 

قرار بود امروز برم سونوگرافی دکتر برام سونو نوشت گفت ۱۰ روز بعد خوب شدن پریودیت ک بازم شدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من همیشه از اول ۵تا روز خونریزی داشتم ۲ روز لکه بینی

از پارسال ۳ روز خونریزی ۲ روز لکه بینی تمام

الان باز برگشتم به روال سابق ۷ روزه شدم🥲💔

کیست ریز داشتم قبلا سونوگرافی پارسالم ک نوشته بود همچی نرماله 

نکنه تنبلی تخمدان دارم😭💔

💍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمونات بهم ریخته چرا ۴ تا باهم خوردی؟

نمیدونستم چطوریه شنیده بودم بجای اورژانسی ۴تا ال دی بخوری وای اونشب تا صب گفتم میمیرم🤦‍♀️🤦‍♀️

تازه متاهل شدم از ک..ا ندوم استفاده میکنیم ولی پاره شد🤦‍♀️مطمئنم نبودیم

💍♥️

نمیدونستم چطوریه شنیده بودم بجای اورژانسی ۴تا ال دی بخوری وای اونشب تا صب گفتم میمیرم🤦‍♀️🤦‍♀️تازه ...

چرا کاندوما الان اینجوریه سریع پاره میشه از مام ی بار  پاره شد 😕

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

چه مارکی؟

نمیدونم ولی خوب نبود 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛