2777
2789
عنوان

اگه امسال نفرستمش مدرسه چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 52 پست

من پیج دکتر محمد پور دنبال میکنم

یادمه داخل پیجش گفت یه ویتامینی داخل بدن کم باشه باعث ترس میشه

و دارو هم گفت چی بدی

فکر میکنم شربت ایموننس بود همون که عکس بدن انسان روی جلد

خودت برو پیجش چک کن خیلی دکتر خوبیه

ممکنه مس یا منیزیوم بدنش کم باشه که احساس ترس میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا۹ سالگی میتونن کلاس اولو بخونن

خودم دقیق اینو پرسیدم

منم یسال دیر فرستادم و پشیمون نیستم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بعضی از معلما کلا میخوان بار خودشون سبک کنند درس شون میدن میگن به من چه یکی یاد نگرفت من درس دادم سریع میگن دانش اموز توجه نداره 

ولی اگه خیلی اذیته یکسال دیرتر بفرست 

احتمالا از چیزی ترسیده مونده روش 

دعا حتما به زورم که شده بنداز گردنبندی بازوبندی چیزی همراهش باشه بگو اگه میخوای خوب بشی باید این همراهت باشه خیلی تاثیر داره

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

دکترش گفتم امسال نره مدرسه تا حالش خوب بشهمیگه ن اشکال نداره بره، ب مشکل نمیخورهاما داره اذیت میشه ب ...

البته جانم کاردرمانی ذهنی ببر جسمی نه 

برای توجه و تمرکزش 

کاهش بی قراری و استرس

خیلی تاثیر میزاره 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
از چی مدرسه میترسه که دچار تشنج میشه

از چیزای الکی

مثلا خیار شور گرفته بودم، گف میخام

پلاستیکو بردم جلوش ک برداره، حالتش عوض شد، گف میترسم

بغلش کردم شروع کرد جیغ زدن

آرومش کردم 

بعدش پرسیدم چی شده بود

میگه از خیار شور ترسیدم