2777
2789
عنوان

اگه امسال نفرستمش مدرسه چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 52 پست

اگه بعد از دریافت دارو بازم تشنج کرده بنظرم بهتره ببریش یه دکتر دیگه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم یکی از نزدیکانم بچش از دو سالگی تشنج میکنه پارسال رفت کلاس اول هیچی یادنگرف معلم میگف تمرکز نداره مادرش مرتب کلاس خصوصی میبرد ی الفبا یاد بگیره که یاد نگرف

الان امسال دوباره اولی رو میخونه بینم چی میشه الانم بازتکلیف نمینویسه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بخاطر مشق بچه رو مجبور میکنی گریه کنی فعلا که اسمش هست هر موقع حالش خوب بود بفرس حتی هفته یکی دو ...

آخه معلم لعنتیش همش میگه تو خونه باهاش کار کن

دقتش پایینه

از مدرسه میاد فقط دوس داره بازی کنه

یک کلمه ننویسه

قبل اینکه تشنج کنه براش فیلم انگلیسی میذاشتم انقد خوب صحبت می‌کرد، هوش خیلی خوبی داره، انقد آروم بود

اما تشنج ک کرد کلا ی بچه دیگه شد 

بچت ببر پیش روانشناس مشاور نه روانپزسک ک دارو بده ببین نظرش چیه دوم اینکه ی چیزی اذیتش میکنه ک اینجو ...

اصلا کسی بهش بی توجهی نمیکنه

تموم خانواده هواشو دارن

فقط از چیزای الکی داره میترسه 

فیلم میبینه

بازی میکنه

حتی از خوراکی ها

این از ی چیزی شدید ترسیده دختر سه ساله منم مثل اون شده بود از هرچیزی میترسید حتی از خنده من وحصت میک ...

ی جا بردمش، دعا داد گف بزنه ب لباسش، اما نمیزنه

باید ی جا دیگه ببرم روش بخونه

هیچ اشکالی ندارهاصلا ۲۰ سالگی دیپلم بگیرهببین من به دلیلی تو مدرسه خیلییی تحت فشار و استرس بودم. هنو ...

دکترش گفتم امسال نره مدرسه تا حالش خوب بشه

میگه ن اشکال نداره بره، ب مشکل نمیخوره

اما داره اذیت میشه بچم

عزیزم یکی از نزدیکانم بچش از دو سالگی تشنج میکنه پارسال رفت کلاس اول هیچی یادنگرف معلم میگف تمرکز ند ...

پسر منم معلم میگه تمرکز نداره

همش با وسایلش درگیره

ی سره میگه باهاش تو خونه کار کن

خب وقتی هر کلمه با ناراحتی و گریه باشه چجوری کار کنم

عزیزم یکی از نزدیکانم بچش از دو سالگی تشنج میکنه پارسال رفت کلاس اول هیچی یادنگرف معلم میگف تمرکز ند ...

اصلا دوس ندارم تکرار پایه داشته باشه

من خودم تو خونه با شعر درسا رو دوباره براش بخونم و یاد میدم

اما حواسش پرته کلا

اصلا دوس ندارم تکرار پایه داشته باشهمن خودم تو خونه با شعر درسا رو دوباره براش بخونم و یاد میدماما ح ...

بله تمرین و تکرار کمک میکنه باید صبور باشید عزیزم

انشاالله هر چه زودتر سلامتیشو بدست بیاره

پسر منم معلم میگه تمرکز ندارههمش با وسایلش درگیرهی سره میگه باهاش تو خونه کار کنخب وقتی هر کلمه با ن ...

اونم سرکلاس میخابه بخاطر داروهاش

اولی هبچی یاد نگرف حتی اسم خودش 

ولی گریه و ترس نداره خیلیم بازیڱوشه قبل تشنج اینجوری نبود

آخه معلم لعنتیش همش میگه تو خونه باهاش کار کندقتش پایینهاز مدرسه میاد فقط دوس داره بازی کنهیک کلمه ن ...

😞💔منم همینطور

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

آخه معلم لعنتیش همش میگه تو خونه باهاش کار کندقتش پایینهاز مدرسه میاد فقط دوس داره بازی کنهیک کلمه ن ...

تو یه حرف معلم گوش نکن بگو فعلا میخام بچه ام عادت کنه برای بیشتز شدن توجه و تمرکزش هم ببر کاردرمانی با بازی باهاش تمرین میکنن و توجهش بیشتر میشه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
پسر منم معلم میگه تمرکز ندارههمش با وسایلش درگیرهی سره میگه باهاش تو خونه کار کنخب وقتی هر کلمه با ن ...

خواهش میکنم به حرف معلمش نکن و برای افزایش توجه ببر کاردرمانی چون با روش‌های خاص البته با بازی باهاش تمرین میکنن البته تحقیق کن و کاردرمانی خوب ببر تا نتیجه بگیری 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم