سلام دوستان
من سه سال پیش گوشم جرم گرفت وعفونت کرد و بعد. فتم دکتر قطره بهم داد و گفت چندروز دیگه بیا شست و شو گوش و من رفتم گوشمو شست و شو داد وقتی که اومدم از مطب ببرون گوش چپم یکم گرفته بود اما بعد از چند روز خوب شدش اما یه دوسالی میشه که کلا شنواییم احساس می کنم یکم کم شده و گوشم انگار رظوبت داره بعضی اوقات و اینکه بعضی موقع ها هم میخاره بعضی کلمات رو گنگ میشنوم یعنی متوجه میشم که طرف رو داره حرف میزنه ها متوجه نمیشم
خلاصه پشت گوش انداختم تا اینکه دوماه پیش سرما خوردم و گوش چپم گرفت رفتم دکتر بهم چرک خشک کن داد و خوب شد اما دوباره الان 5 روزی میشه که گوش چپم بعضی اوقات میگیره و سرم شبا بعضی اوقات گیج میره و حالت تهوع هم بعضی اوقات دارم تااینکه دو روز پیش رفتم دکتر متخصص گوش حلق بینی و گوشمو نگاه کرد و گفت تمیزه تمیزه گوشت و گلوت هم اصلا التهاب نداره و منو فرستاد نوار گوش وقتی که رفتم منو دکتر فرستاد تو یه اتاق که صداهای مختلف میزارن و ما باید دکمه رو فشار بدیم و دکتر بهم گفت که گوش راستت کمتر میشنوه و بعد اومدم از اتاقه بیرون نوار گوشمو گرفت و رنگش سبز شد و دکتره گفت که گوشت نوارش خوبه که پس چرا بعضی صداهارو تو اتاق نمی شنیدی دوباره فرستاد تو اتاق دوباره بعضی صداهارو نشنیدم البته اون صداهایی رو که خیلی خیلی کم بود صداشون رو نشنیدم بعد که رفتم نوار گوشمو به دکتر گوش و حلق و بینی نشون دادم بهم یه قرص جینکگول داد و قرص سیناریزین و قطره الکل بوریکه داد و گفت که قرص جینگول قبل غذا و قرص سیناریزین رو بعد غذا بخور و انشاالله خوب میشی و گفت یک ماه دیگه بیا
الان که دو سه روزه که قرص و قطره رو استفاده می کنم گوشم خارش نمی کنه دیگه و حالت تهوع و سرگیجه هم ندارم اما وقتی که این قرصارو میخورم خیلی کم چشام گیج میره انگار اما یه چندلحظه اینطوریه
کسی بوده که تاحالا اینطوری شده باشه اگه کسی رو دیدین که اینطوری بوده میشه لطفا بگین که چرا اینطوری شده
بخدا دیگه خسته شدم