2777
2789
عنوان

دیشب خوابید دیدم دوتا گرگ

103 بازدید | 8 پست

بمن ودخترم حمله میکنن خب خراش جزیی ورداشتیم شوهرم اومد یکاری کرد من ول کرد اما بچمو دقیق یادم نیست چطور ول کرد اما توخواب ک من میگفتم امپول هاری بزنم 

صدقه بده

حدیث از پیامبره خوابی که تعبیر نشه مثل پرنده ای پرواز میکنه و میره

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبین 

ببخشید ی سوال دارم ازتون 

ببخشید ک بی ربط هست نسبت ب تاپیکتون 

شما ی تاپیک داشتین درمورد افتادکی پلک 

دختر منم دوماه و نیمه ولی چشمش کامل باز نشده گوشه چشمش پلک داره ک تو رفته و رشد نکرده ی چشمش گاهی خیلی جمع میشه چشماش معلومه درشته ولی ریز بنظر میرسه 

دکتر اطفالش  زنگ زدم گفت بی فایده هست دکتر بردن تا بعد شش ماه ببرین 

آخرش چشم دختر شما چی شد 

افتادگی پلک بود درمان داشت 

رنگ چشمای دخترم زیباست چشماش کشیده هست موقع ک بسته هست ولی باز میکنه ریز بنظر میرسع چون اصلا نمیکنه کامل باز کنه 

از‌تارااحتم میشه تجربتون‌رو بگین برام

روز اول بدنیا اومد همه میکفتن ابن دختر عین فرسته زیباهست ولی چشماش الان اینحوری شدن   

سلام خوبین 

ببخشید ی سوال دارم ازتون 

ببخشید ک بی ربط هست نسبت ب تاپیکتون 

شما ی تاپیک داشتین درمورد افتادکی پلک 

دختر منم دوماه و نیمه ولی چشمش کامل باز نشده گوشه چشمش پلک داره ک تو رفته و رشد نکرده ی چشمش گاهی خیلی جمع میشه چشماش معلومه درشته ولی ریز بنظر میرسه 

دکتر اطفالش  زنگ زدم گفت بی فایده هست دکتر بردن تا بعد شش ماه ببرین 

آخرش چشم دختر شما چی شد 

افتادگی پلک بود درمان داشت 

رنگ چشمای دخترم زیباست چشماش کشیده هست موقع ک بسته هست ولی باز میکنه ریز بنظر میرسع چون اصلا نمیکنه کامل باز کنه 

از‌تارااحتم میشه تجربتون‌رو بگین برام

روز اول بدنیا اومد همه میکفتن ابن دختر عین فرسته زیباهست ولی چشماش الان اینحوری شدن   

سلام خوبین ببخشید ی سوال دارم ازتون ببخشید ک بی ربط هست نسبت ب تاپیکتون شما ی تاپیک داشتین درمورد اف ...

سلام عزیزم خودتون بادست ماساژ بدین گوشه پلکشو وچشامشو تا باز بشه دخترمنم ب این صورت باز شد ونگران نباشید خوب میشه ب مرور ماساز رو یادتون نره کل صورتم بینی چشما ابروهاشو بکشید وماساژ بدید

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4