2777
2789
عنوان

آیا بی احترامیه

153 بازدید | 14 پست

خونواده نامزدم برای اومدن خاستگاری و اینا خیلی اذیت میکردن نه اینکه راضی نباشنا فقط چون کُند هستن و نمیخوان به خودشون زحمت بدن بعد بله برون هرچی هم پسرشون میگفت بهشون میگفتن هرکاری میخوای بکن عقد باید به خاطر کارای اداری زودتر انجام می‌شد اما چون خیالشون فوت شده بود قرار عقد افتاد ۶ ۷ ماه بعد بله برون با اینکه فقط یه عقد محضری ساده بدون هیچی بود بازم گفتن نه . نه برای احترام برای اینکه دلشون میخواست پسرشون بهشون گفتکه میخواد بیاد شهرمون دیدن من اینا هم گفتن نه زشته نباید بری و اینا بعد به پدرش گفت برم ؟ پدرش گفت برو مامانتو بعدا اوکی میکنم این اومد اینجا صیغه محرمیت خوند که ارتباط راحت تر باشه 

این پسر بدون اجازه خونوادش آبم نمیخوره قرارشد عقد و عروسی باهم باشه ب دلیل همون کار اداری سال خالش آبان بود ولی مادرش گفت که نمیخوام دوروز بعد سال عروسی کنین برای همین افتاد ماه بعدش بعد از فاطمیه الان مادرش میگه ک تو برای صیغه محرمیت بهم  همون موقع نگفتی بی احترامیه اگرم میگفت قبول نمیکرد مادرش آیا این آلان بی احترامیه گفتکه بیام بپرسم که مطمئن شه کارش اشتباه بوده یا نه(منظور صیغه س)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خبره چه عجله ای پسر مامانی نی خوای چه کار ؟دو فردای دیگه میاین تاپیک مادر شوهر و هزار چیز دیگه می ...

الان اینو بهش بگم میگه خونوادمن باید بهشون احترام بزارم شما بگو کارش اشتباه بوده یا نه

یعنی خانوادهٔ داماد مطلع نبودن از صیغه؟ من خوب متوجه نشدم. اگه اینه، بله یه نظر من هم کار قشنگی نبود بدون اطلاع اونها.

دقیقا برادر همسر من همین کارو کرد. همه تعجب کردن. پدر مادر همسرم خیلی ناراحت شدن، ولی به روی خودشون نیاوردن. تا جایی که میدونم، چیزی نگفتن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
پدرش اطلاع داشته چند روز بعد ب مادرش گفته بود

به هر حال مهم بوده از نظر من.

اگرچه اگه من باشم، سکوت میکنم که اختلافها زیاد نشه، بچه‌م خوشبخت باشه. اما اگه بخوای بدونی حق داره ناراحت شه یا نه، بله بهشون حق میدم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
خستم کردن خانوادش

کاملا ازتاپیکت هات معلومه همین اول کار میخت رو محکم بکوب نامزدت میگه خانوادم هستن بگو احترامشون واجب ولی انگار هیچ جا نظر من اهمیتی نداره ازالان اینجوری هست وای به دوروز دیگه 

کاملا ازتاپیکت هات معلومه همین اول کار میخت رو محکم بکوب نامزدت میگه خانوادم هستن بگو احترامشون واجب ...

میگه ما هنوز عقد نکردیم که تورو در مقابلشون قرار بدم بهش میگم ما ک عقد و عروسیمون باهمه دیگ دوران عقد نداریم ک تو بخوای ب نظر منم فکر کنی دوماه دیگ من زنتم چی

میگه ما هنوز عقد نکردیم که تورو در مقابلشون قرار بدم بهش میگم ما ک عقد و عروسیمون باهمه دیگ دوران عق ...

بگو مگه جنگه که درمقابلشون قراربگیرم باسیاست پیش برو بگو می‌خوام کنارشون باشم نه مقابلشون وتعادل واحترام بینمون حفظ بشه واین تعادل روهم بگو فقط تومیتونی درست کنی به نظرات من در الویتت اهمیت بدی چون منوتوقراره زندگی کنیم