2777
2789
به نام خداهر ویروسی میاد قبل ازهمه من میگیرم بابونه خوبع برا این ویروس

من حاضرم خودم مریض بشم ولی پسرم نه....

شربت پدیا بست خریدم برای سرفه اش..

سیب درختی هم خریدم با دارچین و هل بزارم روی شعله....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اسهال بودم اسهال شدید. اینجوری فووووووففففف 😂😂😂😂 باید ببریش دکتر. من دکتر رفتم خوب شدم. غذا هم همه چی بده بخوره چیزهای مقوی. این دکترها غلط اضافه میکنن میگن چیزی نخورین موقع مریضی. روز اول هیچی نخوردم به گفته دکتر، بدتر شدم. روز بعد همه چی خوردم خوب شدم. غذاهای روزمره، میوه های معمولی، دسر همه چی بخورین

نمیدونم چیا خوبه ولی من در حد دو روز گرفتم بچه هام حدود دوهفته ...خودم دمنوش آویشن و بابونه و گل محمدی و دارچین هر روز ، به اضافه لبو وغذای کبابی یا آبپز و پیاز فراوان با هر غذا

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

عزیزم سیب زرد رو پوست کن خوردکن بزار چنددقه قل بخوره بعدش چندتا عناب ازوسط نصف کن بنداز توش باچوب دارچین و یه نوک قاشق زنجبیل بزاریه ربع مثلا باهم بجوشن بعدازصافی ردکن بده بخوره اویشن وپونه هم خوبه معجون چهارتخم ازعطاری بگیربااب جوش یاشیربده بخوره حتما حتما پرتقال بده بهش اب پرتقال طبیعی بگیر بده بهش انشالله خداسلامتی بده

من اسهال بودم اسهال شدید. اینجوری فووووووففففف 😂😂😂😂 باید ببریش دکتر. من دکتر رفتم خوب شدم. غذا ه ...

دکتر میترسم،چون خیللللی بیمارستانا و مطبا شلوغه،و اینکه همشم میگن برای این مریضی فقط مایعات و استراحت باشه سریع نرین دکتر....اگه زبونم لال خوب نشد با دمنوشا و همین شربته میبرمش مجبوری