2777
2789

قابل درمانه ؟🥲

دکتر منو ارجاع داده برای جراحی نمونه برداری ،خیلی نگرانم اگه جواب نمونه برداری سرطان باشه چی میشه 🥺

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علایمت چیه 

منفی فکرنکن

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
بابام داشتتیروئیدش سرطانی بود زده بود به غدد لنفاوی عمل کرده الان ۹ ساله حدا رو شکر سالمه سالمه

خداروشکر ❤️

من خیلی تو گوگل میگردم ولی اطلاعات کاملی پیدا نمیکنم .

من چندتا از غددلنفاوی گردنم بزرگ شدن ،اولش فکر میکردم فقط یکیه چون همون یه دونه رو با دست لمس میکردم مشخص بود ،ولی رفتم سونو گرافی و سی تی اسکن ،میگن چندتا هستن و متعددن .

بعد دکتر گفت جراحی نمونه برداری میکنن فقط یکیشو برمیدارن ،اگه سرطانی باشن مراحل بعدیم چی میشه ؟ پدر شما بدون شیمی درمانی خوب شد ؟ یعنی میشه بدون شیمی درمانی خوب شد؟🥺🥺🥺🥺

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
نگران نباشبرا احتیاطه این کارخیلیا نمونه برداری انجام میدن ولی مشکلی ندارن

اخه تو گوگل نوشته غددلنفاوی که بزرگ میشن چندتا دلیل داره یا سرطانه یا مشکل سیستم ایمنی یا هم اچ ای وی ،هرکدوم باشه خیلی بده نمیدونم دعا کنم بگم کاش چی باشه🥲

علایمت چیه منفی فکرنکن

روی گردنم یه گردی هست که فکر میکردم همین یکیه و با جراحی خوب میشه ولی جاهای دیگه گردنم هم هست که قابل لمس نیستن و عمقی ترن 

خداروشکر ❤️من خیلی تو گوگل میگردم ولی اطلاعات کاملی پیدا نمیکنم .من چندتا از غددلنفاوی گردنم بزرگ شد ...

آره بابای منم ناحیه گردن قد یه گردو شد بعد بزرگ تر شد اندازه یه نارنگی کوچولو 

بابای من دو بار جراحی شد بعدم ید درمانی داشت اصلا شیمی درمانی نبود موهاشم نریخت

منم رو گردنم یه غده حس میکنم حالم ندارم برم دکتر 🥴

منم چندساله دارمش ،الان دیگه پیگیر شدم ببینم چیه چون خودش رفع نشده جای نگرانی داره

خداروشکر ❤️من خیلی تو گوگل میگردم ولی اطلاعات کاملی پیدا نمیکنم .من چندتا از غددلنفاوی گردنم بزرگ شد ...

برای من دو تا بزرگ شد بخاطر عفونت دندونم بوده. بعد از درمان و مصرف آنتی بیوتیک داره کوچیکه میشه.

آره بابای منم ناحیه گردن قد یه گردو شد بعد بزرگ تر شد اندازه یه نارنگی کوچولو بابای من دو بار جراحی ...

اون یکی درمان چی بود عزیزم ؟اسمشو یادت نمیاد سرچ کنم ببینم چجوریه🥲

برای من دو تا بزرگ شد بخاطر عفونت دندونم بوده. بعد از درمان و مصرف آنتی بیوتیک داره کوچیکه میشه.

من چندساله اینو دارم ،سری قبل که دکتر رفتم گفت خودش کم کم میره ولی نرفت و داره بزرگتر میشه