2777
2789
عنوان

چی شد که طلاق گرفتید

193 بازدید | 13 پست

کلی مشکل تو زندگیم هست دو تا بچه کوچیک دارم مستاجرم شوهرم اعتیاد به شیشه و هروئین داره خودم کار میکنم و خرج زندگی و میدم در آمدم خداروشکر خوبه ولی از 5/6 صبح تا 12 شب در حال کار کردنم همه چی تو زندگیم با خودمه هم مادرم هم مجبورم کار کنم همه چی با خودمه از خرید خونه تا کرایه خونه تا قسط تا خرج بچه‌ هام حتی برای شوهرم یه موتور خریدم تا باهاش کار کنه و خرج موادش خودش دربیاره یکی اگه زندگیمو ببینه باور نمیکنه یه شوهر معتاد دارم 

شوهرم بی مسولیت خرجی خونه که اصلا نمیده بد دهنه رابطه زنا شویی هم که اصلا نداریم از سرکار میام خونه میبینم آقا هنوز خوابه خدا نکنه یه روز پولش گم بشه یا مواد تقلبی بهش بدن خونه منو میکنه تو شیشه که بهم پول بده وسایل خونه رو میدزده 

اصلا نمیدونم چرا دارم باهاش زندگی میکنم وقتی از در میاد تو بچه‌ام اینقد با زوق میرن جلو در از طرفی هم از طلاق میترسم از آبروم میترسم از این که بدتر بشه زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت داری کمک میکنی که بیشتر بکشه ....قطعا ی روزی بچه هات برات آه میکشن که چرا با این پدر موندی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
صبح باهاش دعوام شد از خونه بیرونش کردم به نظرت دیگه راش ندم خونه

یه عمه دارم عین تو !!! ولی اون الان میانسال و عصبی و دایم با خودش حرف میزنه.شوهرش هم انقد مواد کشیده به کل عقلش زایل شده هردفعه میزنه یجاشو ناقص می‌کنه اوندفعه سرشو شکسته بود 

ببین یکبار تکلیف خودت رو با خودت روشن کن ! رفته رفته شوهرت بدتر میشه خیلی بدتر

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
خودت داری کمک میکنی که بیشتر بکشه ....قطعا ی روزی بچه هات برات آه میکشن که چرا با این پدر موندی

صبح باهاش دعوام شد از خونه بیرونش کردم دخترم 4 سالشه اومده میگه من بزرگ بشم میرم پیش بابام 

صبح باهاش دعوام شد از خونه بیرونش کردم دخترم 4 سالشه اومده میگه من بزرگ بشم میرم پیش بابام

نمیره مطمعنم...بزرگ بشه میفهمه باباش باعث چیا شده تو زندگی....راش نده میخوایش چیکار

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

خودت و بچه ات رو نجات بده .....شیشه مصرف میکنه حتی واسه بچه هم خطر داره چون حالت طبیعی ندارن خطری هستن 

تو که خودت داری زندگی رو میچرخونی نیازی به همچین مردی نداری

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕