2777
2789
عنوان

کسی رشتش مهندسی کامپیوتر بوده❔

279 بازدید | 42 پست

این موقعیتو در نظر بگیرید ببینید میتونه در حد پاس کردن رشته مهندسیو بگذرونه یا نه 

1.کاملا مسلط به کامپیوتر و برنانه نویسی و پایتونو غیره

2.رشتش انسانی بوده (میدونم که میشه بدون کنکور)ولی کلا از بچگی هیچ ضعفی توی ریاضیات نداشته و خوبه ریاضیاتش

مهندسی کامپیوتر دانشگاه ازاد

میتونه فقط پاس کنه؟

(خواهشا توهین نکنید اصلا با خودتون بگید این فرد هوشش پایینه خنگه هرچی..فقط تایپ نکنید هیچی لطفا)

نگاه کن تو توی دانشگاه چیز خاصی از  برنامه نویسی باد نمی گیری اشتباه نکنم تو اونجا مثلثاتم مجبوری یاد بگیری که هیچ ربطی نداره ولی .. ولی تابع لازمه و البته اگه دنبال شغل می گردی html خوب باش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه کن تو توی دانشگاه چیز خاصی از برنامه نویسی باد نمی گیری اشتباه نکنم تو اونجا مثلثاتم مجبوری یا ...

تابع توی رشته ی انسانیم داشتیم بخاطر کنکور تستای سختشم کار کردیم

تابع توی رشته ی انسانیم داشتیم بخاطر کنکور تستای سختشم کار کردیم

خب نگاه کن اگه در خودت اینو می دونی که می تونی سختیاشو تحمل کگی برو و اینو بدون دانشگاه رفتن واقعا تضمین شاغل شدنت از رشته کامپیوتر نیست اگه دنبال شغلی اول زبون های خوبترو شیرفهم‌شو مثلا ++php or c  . زبانتم در حد معمولی خوب باشه که مثلا بتونی دستور مستور ها رو خوب اجرا کنی وای تلاش داشته باشی حله 

هیچ جوره نمیتونه پاس کنه نه؟منظورم از پایتون این بود ریاضیاتش اوکیه مشکل رشته دبیرستانشه

عزیزم پایتون ربطی به ریاضیات نداره اونقدری که فکر می‌کنی 

پایتون یه دونه زبان کد نویسیه که عمدتا در زمینه هوش مصنوعیه 

اصن توی دانشگاه کامپیوتر برنامه نویسی یاد نمیدن 

خانم "😐" هستم 

اره واقعا راست میگه کامپیوتر دانشگاه اصن جالب نیست 😢💔

چرا هست اگه دوستات مسخره بازی دربیاری کد هایی اجرا کنی که کامپیوترارو گیج کنه عالیه . حالا ما خودمون کد نمی نوشتیم مال بدبختای دیگرو کپی می کردیم . من انصرافیم هااا

خب نگاه کن اگه در خودت اینو می دونی که می تونی سختیاشو تحمل کگی برو و اینو بدون دانشگاه رفتن واقعا ت ...

ببیینید یکی که ریاضیش اوکیه بد نیسش

برنامه نویسیشم اوکیه

ولی دبیرستان انسانی بوده

میتونه واس کنه؟میدونم شاید فک کنید کم هوشم احمقم نمیدونم

ولی مینوام یکی که خونده این رشترو بگه...