2777
2789

همسایمون همیشه یه جور مزاحمت داره یا هرروز مهمون خونه یا در میکوبن یا شوهرش تو بالکن قلیون میکشه بوش میاد خونه ما

یدفعه شوهرم غیر مستقیم بهشون گفت اگه درتون خرابه من میتونم درست کنم که بفهمن نکوبن

ولی حالیشون نمیشه

گریم گرفته از این وضعیت دیگه😭

من آنقدر از حق الناس میترسم همش مواظبم مزاحم کسی نباشم ولی اینا انقدر اذیت میکنن بارها اشکمو درآوردن 

نمیدونم چرا همش خدا منو با همسایه بد امتحان میکنه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار که مهمون دارن جلوی همه مهمونا برید در خونشون و بلند این موضوع و بگید تا بفهمه چقدر بی فرهنگه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

واسه اینا گریه میکنی؟ جدی گریه میکنی؟

ضعف اعصاب گرفتم بخدا چندین ساله درگیر همسایه بدیم سه بار خونه عوض کردیم حساس شدم دیگه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

میدونم ناراحت میشی ولی درحد گریه گردن نیست 

با این حساب بچه دار شی داغون میشی خیلی اعصابت ضعیفه بچه اعصاب فولادی میخواد جوری که باید اگه جلوت بمب ترکید بخندی به بچت برنخوره😁

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

تو هم یکم کم طاقتی... من اگه ساعتی پنج بار هم در بکوبن به هیچ جام نیست

من انقد از همسایه کشیدم که امیدوارم جای من نباشی

ضعف اعصاب گرفتم بخدا چندین ساله درگیر همسایه بدیم سه بار خونه عوض کردیم حساس شدم دیگه

اینبار خونه حیاطدار بن‌بست بگیر جدی میگم 

ولی باور کن درحد گریه کردن و خونه عوض کردن نیست 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

میدونم ناراحت میشی ولی درحد گریه گردن نیست با این حساب بچه دار شی داغون میشی خیلی اعصابت ضعیفه بچه ا ...

انقد از همسایه کشیدم که داغون شدم نمیدونم چرا همش برام تکرار میشه دلم از این میسوزه که ما هیچ مزاحمتی نداریم ولی بقیه همش مارو عذاب میدن

اینبار خونه حیاطدار بن‌بست بگیر جدی میگم ولی باور کن درحد گریه کردن و خونه عوض کردن نیست

کو با این پولا مگه میتونیم تکون بخوریم😞

واسه اینا گریه میکنی؟ جدی گریه میکنی؟

تا حالا همسایه بد نداشتی فکر کنم راست میگه یهو که درو میکوبن آدم قلبش میریزه خدا نگذره ازشون

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍