2777
2789
عنوان

همسایمون یه جوری کوبید تپش قلب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 45 پست
یه بار که مهمون دارن جلوی همه مهمونا برید در خونشون و بلند این موضوع و بگید تا بفهمه چقدر بی فرهنگه

قبلا تذکر دادیم بدتر شده الان میترسم حتی تذکر بدم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

چون از اول حساس بودی که زجر آور بوده برات همچین مسائلی

نمیدونم 😞چندین سال پیش همسایه هامون از رو دشمنی هزار بلا سرمون آوردن الان دیگه تنم میلرزه از همه چی

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضعف اعصاب گرفتم بخدا چندین ساله درگیر همسایه بدیم سه بار خونه عوض کردیم حساس شدم دیگه

یه ظرف اش یا شیرینی ببر به یه اسمی بعد بگو من یکم قلبم ناراحته ممنون میشم درو آروم تر ببندین وقتی صدای در میاد حالم بد میشه میوفتم رو تپش قلب ال میشم و.. خلاصه پیاز داغشو زیاد کن اینجوری طرف غذای وجدان میگیره و مراقبه دیگه و هم اینکه با شیرینی یجور طرفو نرم مردی 

تا حالا همسایه بد نداشتی فکر کنم راست میگه یهو که درو میکوبن آدم قلبش میریزه خدا نگذره ازشون

مهمون میاد براشون تنم میلرزه انقدر سرصدا میکنن زنه هم یسره فک فامسلاشو جمع میکنه اینجا در واحدشونو باز میذارن بلند بلند حرف میزنن به مدیر ساختمون گفتیم تذکر بده ترسید وجه اش خراب بشه هیچی نگفت 

یه ظرف اش یا شیرینی ببر به یه اسمی بعد بگو من یکم قلبم ناراحته ممنون میشم درو آروم تر ببندین وقتی صد ...

قبلا شوهرم خیلی آروم گفت درتون خرابه درست کنم گفت درمون سالمه ما نمیکوبیم دیگه باز میکوبن

پارسال یه خونه ای مستاجر بودم تا ۳ نصف شب مهمونا بلند بلند فیلم میدیدن و حرف و خنده 

بچه هاشون بالا سرمون بدو بدو ... اونم بچه های ۱۴ ساله 

بعد صبح زود رفتم سرکار اصلا نخوابیده بودم ... بعد از ظهر اومدم بخوابم که بچه هاشو فرستاد کوچه زیر پنجره توپ بازی و داشت خونه رو با تاپ توپ جارو میکشید ... واقعا گریه ام گرفت 

یه کاربر بالاتر گفت جدی واسه این چیزا گریه میکنید؟ بله گریه داره ماهی خداتومن اجاره بدی و نتونی استراحت کنی .. بعدش شب شد گورشون رو گم کردن خونه نبودن ... خسته کوفته خوابیدم 

نصف شب دیدم خونه میلرزه بلند شدیم هراسون که زلزله شده دیدیم ساعت ۲ هست و مثل اسب از بیرون میان ... شوهرم در رو باز کرد که به شوهرش گله کنه 

یه دفعه زنه پرید جلو و با عشوه و ناز گفت خانومتون خونه هست؟ منم رفتم که گلایه کنم که گفت بی زحمت چهارپایه بدید میخوام عکسی که بیرون گرفتیم رو بکوبم به دیوار 

گفتم الان که دیروقته برید بخوابید صبح میارم چون دیشبم بخاطر مهمونای شما نخوابیدیم و ظهر هم بچه ها نذاشتن 

گفت واااااا چقدر حساسی همین استرسها نذاشته بچه دار بشی .... یعنی شعور نداشت که هیچ بجای عذرخواهی طعنه هم زد 

صبح که چهارپایه رو دادم گفت دلم برات میسوزه... دعا میکنم پسردار بشی ... راستی بخاطر پول دکتر نمیری؟؟

آخر همون هفته اسباب کشی کردیم ....

چاره ادم بیشعور فقط اینه جونت رو نجات بدی چون اون به نفهمیدن عادت کرده 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
یه ظرف اش یا شیرینی ببر به یه اسمی بعد بگو من یکم قلبم ناراحته ممنون میشم درو آروم تر ببندین وقتی صد ...

واقعا فکر کردی همچین الاغ هایی کلمه عذاب وجدان به گوششون خورده؟؟؟ 

پست بالاتر منو بخونید لطفا

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
مهمون میاد براشون تنم میلرزه انقدر سرصدا میکنن زنه هم یسره فک فامسلاشو جمع میکنه اینجا در واحدشونو ب ...

پیام بده محترمانه بگو برخورد می‌کنیم چرا میترسی؟

ما فقط در بد میبندن

همسایه قبلی اهنگ زیاد میکرد ازش نمیگذرم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

پارسال یه خونه ای مستاجر بودم تا ۳ نصف شب مهمونا بلند بلند فیلم میدیدن و حرف و خنده بچه هاشون بالا س ...

وای همه چیزایی که میگی درک میکنم ما چندین سال تو ساختمون از بالایی و پایینی کشیدیم چندین سال هم یه خونه دیگه از بچه های کوچه بچه ها صبح یه سری میومدنبعد از ظهر یه سری ده شب هم یه سری تذکر میدادم میگفتن تو دیوونه ای به همسایمون گفته بود ببرینش تيمارستان نمیتونین تو خونه نگهش دارید انقدر دلم شکست که حد نداشت

درکت میکنم چه زبون تیزی داشته بیشرف واگذار کن به خدا خدا نگذره از همسایه بد

پیام بده محترمانه بگو برخورد می‌کنیم چرا میترسی؟ما فقط در بد میبندنهمسایه قبلی اهنگ زیاد میکرد ازش ن ...

من همه جورشو دیدم آهنگ زیاد میکردم بچه هاشون تو کوچه ول بودن فحاشی کردن شکایت کردن در کوبیدن بچشون میدویید دیگه ظرفیتم تکمیله

پارسال همسایه دیوار به دیوارم ن یه معتاد توهمی بود نصف شب پامیشد داد میزد فحش میداد چقدر سر اون گریه کردم میترسیدم شوهرم چیزی بگه بلایی سرش بیاره روانی بود

من اینارو کشیدم که با درکوبیدن گریم میگیره

من همه جورشو دیدم آهنگ زیاد میکردم بچه هاشون تو کوچه ول بودن فحاشی کردن شکایت کردن در کوبیدن بچشون م ...

به حرف اینجا که میگن حساسی توجه نکن آره ما حساسیم بچه خود آدم با همسایه نفهم فرق داره همسایه بیشعور.

اعتراض کن از حقت کوتاه نیا

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍