2777
2789
عنوان

همسایمون یه جوری کوبید تپش قلب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 45 پست
به حرف اینجا که میگن حساسی توجه نکن آره ما حساسیم بچه خود آدم با همسایه نفهم فرق داره همسایه بیشعور. ...

پدر من تو همین درگیری های بین همسایه ها سکته کرد فوت کرد واقعا تنم میلرزه از کوچیکترین چیزی خدا ازشون نگذره

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا یک چند باری خودت مثه اونا حتی بدتر از اونا درو نمیکوبی و جیغ جیغ نمیکنی الکی سر بچه ها مثلا ک بف ...

از حق الناس خیلی میترسم نمیخوام حقی به گردنم باشه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

واقعا فکر کردی همچین الاغ هایی کلمه عذاب وجدان به گوششون خورده؟؟؟ پست بالاتر منو بخونید لطفا

کلا دو حالت داره این آدمارو یا خرشون منی یا نفهمیدن بدتر ر از خودشون کنی همش جیغ و داد و تو راه رو صدا کردن تا بفهمن

پدر من تو همین درگیری های بین همسایه ها سکته کرد فوت کرد واقعا تنم میلرزه از کوچیکترین چیزی خدا ازشو ...

توام سر و صدا کن پس

یه زمانی که میدونی خوابن صدا اهنگ زیاد کن اومد بگه چرا بگو برای شماهم دقیقا همینه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

منم خیلی رو سر صدا حساسم شوهر همسایم موتوریه هوندا داره تر تر کنار چنان گاز میده از در خونش میره بیر ...

وقتی نفهمن فایده نداره شما وقتی جبران میکنی اول اعصاب خودت خرد میشه بعد شاید اعصاب اون وحشیا 

ول کن خاهر مهم خودتی و ارامش و اسایشت

آرامش و آسایش کجا بود دلم میخواد از این تهران خراب شده برم یه روستا زندگی کنم حیف که شغل شوهرم اینجاس

مهم اینه انتقامم میگیرم ک بفهمه چی ب چیه

باز میتونی انتقام بگیری من بیزبون بی دستو پام فقط گریه میکنم میگم واگزار کردم به خدا

مهم اینه انتقامم میگیرم ک بفهمه چی ب چیه

هیچکس منو درک نمیکنه خواهر جان همه ميگن تو حساسی دردمو فقط بیشتر میکنن

نه عزیزم

آخه گفتی ۳بار خونه عوض کردین چون سخته به خدا من ازدست این حیوونا دیوونه شدم خدا ازشون نگذره اصلا رعایت نمیکنن از شانسشون طبقه زیری هم نیست که اونم تذکر بده همه هم فکر میکنن ما حساس هستیم 

آخه گفتی ۳بار خونه عوض کردین چون سخته به خدا من ازدست این حیوونا دیوونه شدم خدا ازشون نگذره اصلا رعا ...

دقیقا فکر میکنن ما حساسیم اما صداشون آزار دهندس