2777
2789

اخریش پارسال موقعی که میخواستم اسباب کشی کنم وسایلمو شکست چاقو برداشت من‌ بکشه هی نعره زد و منو  مادرم و خ‌اهرامو هرزه خوند توی کوچه خیابون دنبالم کرد برادر شوهرمم عین خودش همونجا بود چوب برداشته بود  چون میخداستم ازش جداشم یه بارم میخواست خودشو بکشه چطور از دست این ادم خلاص شم کاش بمیره ولی من دارم میمیرم هیچ حامی ندارم انگار توی خلسه ام همه ارزوهامو ازم گرفت همه اطرافیانمو ازم دور کرد بچه ها رو گفت میکشم دوس دارم سرشو بیخ تا بیخ ببرم یادم افتاد کلوچه گرفته ببودم بخورم توی ماشین نشسته بودم از پنجره پرت کرد بیرون که چرا زیر دستم گذاشتی اونا رو از رو زمین جمع کردم باگریه بازم ارزوی مرگشو کردم بازم یادم اومد مادزم هی میگفت برو زندگی کن بازم یادم اومد گفت چون کار اشو درست انجام نمیده اینکارو کزدم بازم منو مقصر کرد بازم هیشکی باورش نشد هیشکی حامیم نشد مسلمونا یکی منو نجات بده تا قاتل نشدم خدایا پدرمو ازم گرفتی بعدم اون خواهر مدام منو اذیت کرد و کتک زد حالا این مرد لاشخور عوضی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم ارومم کرد خیلی استرس داشتم بافحش و داد وبیداد  حااا تهدید میکنه میخام بزنمت یا میگه میخوام زن دوم بگیرپ چون میخوام برم سرکار چون پول داره ولی هیچیش واسه ما نیست برم سر کار میاد ابرومو اونجا هم میبره میدونم  خوب بلده چی بگه برای من هیچ نجاتی نیست خدایا

خب از محله استشهاد بگیر بخاطر رفتارش برو شکایت کن ازش جداشو

برم کجا میاد ابرو ریزی چاقو کشی بچه هامو هی میگیره مادرم میگه برو زندگی کن هیچ  وقت مادرمو حلال نمیکنم مادر شوهر عوضیم از اون ور من تنها حریف اینا نمیشم خانوادمم حمایت نکردن میگن واسه غذا دعوا کردین؟ مادر بیعار بی غیرتم براش مهم نیست هیچی 

برم کجا میاد ابرو ریزی چاقو کشی بچه هامو هی میگیره مادرم میگه برو زندگی کن هیچ وقت مادرمو حلال نمیک ...

چرا وقتی چاقو کشید ازش فیلم بگیر یا همسایه ای دیده بیاد بگه زود طلاقتو میدن بچه اونجور پدری رو میخواد چیکار چیکار به حرف مادرتم گوش نده وظیفه دارن پشتت باشن

چرا وقتی چاقو کشید ازش فیلم بگیر یا همسایه ای دیده بیاد بگه زود طلاقتو میدن بچه اونجور پدری رو میخوا ...

با مادرم دعوامیکنه میگه یادش میدی اونم دو سه روز منو خونشون نگه میداره بعد میگه پاشو برو کارای داداگاهو چطوری بااین روانی انجام بدم پدرمو درمیاره زندگیشو بخام بهم بریزم باید یکی باشه زورش به این برسه من و خانوادم حریفش نمیشیم خانوادم خودشونو کنارکشیدن نخاستن دردر سر شه براشون