اخریش پارسال موقعی که میخواستم اسباب کشی کنم وسایلمو شکست چاقو برداشت من بکشه هی نعره زد و منو مادرم و خاهرامو هرزه خوند توی کوچه خیابون دنبالم کرد برادر شوهرمم عین خودش همونجا بود چوب برداشته بود چون میخداستم ازش جداشم یه بارم میخواست خودشو بکشه چطور از دست این ادم خلاص شم کاش بمیره ولی من دارم میمیرم هیچ حامی ندارم انگار توی خلسه ام همه ارزوهامو ازم گرفت همه اطرافیانمو ازم دور کرد بچه ها رو گفت میکشم دوس دارم سرشو بیخ تا بیخ ببرم یادم افتاد کلوچه گرفته ببودم بخورم توی ماشین نشسته بودم از پنجره پرت کرد بیرون که چرا زیر دستم گذاشتی اونا رو از رو زمین جمع کردم باگریه بازم ارزوی مرگشو کردم بازم یادم اومد مادزم هی میگفت برو زندگی کن بازم یادم اومد گفت چون کار اشو درست انجام نمیده اینکارو کزدم بازم منو مقصر کرد بازم هیشکی باورش نشد هیشکی حامیم نشد مسلمونا یکی منو نجات بده تا قاتل نشدم خدایا پدرمو ازم گرفتی بعدم اون خواهر مدام منو اذیت کرد و کتک زد حالا این مرد لاشخور عوضی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا وقتی چاقو کشید ازش فیلم بگیر یا همسایه ای دیده بیاد بگه زود طلاقتو میدن بچه اونجور پدری رو میخوا ...
جلوی کسی اصلا بروز نمیده زرنگه
اون موقع من ازکجا به فکر گوشی باشم همیشه خدا تن و بدنم میلرزه میگم الان میاد دعوا میکنه سرم اگه بلایی سرم بیاره چی اگه بخوام برم باید تاوان بدم یا خودم یا خانوادم
الهی مادرش به عزاش بشینه اون اینو اینطور بار اورده دید بچش دیوونست اومد دختر سیزده چهارده ساله داد که هیچی نفهمه ۵ تا اختلال شدید داره حاضر نیست یه جلسه بره دکتر یا قرص بخوره میگه تو دیوونه ای
جلوی کسی اصلا بروز نمیده زرنگه اون موقع من ازکجا به فکر گوشی باشم همیشه خدا تن و بدنم میلرزه میگم ال ...
ببین نوه عموی من شوهرش مواد میکشید میخواست طلاق بگیر بعد ازش حین کشیدن قایمکی فیلم گرفته بود برد راحت طلاق گرفت تو هم گوشیتو بزار جایی نبینه فیلم بگیر یا تهدید کرد صداشو ضبط کن
ببین نوه عموی من شوهرش مواد میکشید میخواست طلاق بگیر بعد ازش حین کشیدن قایمکی فیلم گرفته بود برد راح ...
جرعت ندارم باهاش روبرو بشم برم شکایت کنم ؟از داداگاه بیام بیرون با ماشین زیرم میگیره میگه از کی علیه من کار انجام میدی میترسم به محضی که منو میدید میگفت بیابریم وگرنه میام همتونو کاردی میکنم الکی میگفت بچه رو بیار ببینم بعد میگفت بیا بریم چند بارم باماشین نزدیک بوده بزنه تو دیوار اگه خودشو بکشه خوبه ولی دروغه واسه ترسوندن منه