2777
2789
عنوان

دارم توی این زندگی نابود میشم قربانی خشونت خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وقتی چاقو کشید ازش فیلم بگیر یا همسایه ای دیده بیاد بگه زود طلاقتو میدن بچه اونجور پدری رو میخوا ...

جلوی کسی اصلا بروز نمیده زرنگه

اون موقع من ازکجا به فکر گوشی باشم همیشه خدا تن و بدنم میلرزه میگم الان میاد دعوا میکنه سرم اگه بلایی سرم بیاره چی اگه بخوام برم باید تاوان بدم یا خودم یا خانوادم 

ولی جدی بیرینش تیمارستان واقعا

الهی مادرش به عزاش بشینه اون اینو اینطور بار اورده دید بچش دیوونست اومد دختر سیزده چهارده ساله داد که هیچی نفهمه ۵ تا اختلال شدید داره حاضر نیست یه جلسه بره دکتر یا قرص بخوره میگه تو دیوونه ای

جلوی کسی اصلا بروز نمیده زرنگه اون موقع من ازکجا به فکر گوشی باشم همیشه خدا تن و بدنم میلرزه میگم ال ...

ببین نوه عموی من شوهرش مواد میکشید میخواست طلاق بگیر بعد ازش حین کشیدن قایمکی فیلم گرفته بود برد راحت طلاق گرفت تو هم گوشیتو بزار جایی نبینه فیلم بگیر یا تهدید کرد صداشو ضبط کن

ببین نوه عموی من شوهرش مواد میکشید میخواست طلاق بگیر بعد ازش حین کشیدن قایمکی فیلم گرفته بود برد راح ...

جرعت ندارم باهاش روبرو بشم برم شکایت کنم ؟از داداگاه بیام بیرون با ماشین زیرم میگیره میگه از کی علیه من کار انجام میدی میترسم به محضی که منو میدید میگفت بیابریم وگرنه میام همتونو کاردی میکنم الکی میگفت بچه رو بیار ببینم بعد میگفت بیا بریم چند بارم باماشین نزدیک بوده بزنه تو دیوار اگه خودشو بکشه خوبه ولی دروغه واسه ترسوندن منه