2777
2789
نرماله مال شما هم به نت هم کار نداشته باش ممکنه رنج نرمال برای هر آزمایشگاه متفاوت باشه

ممنون عزیزم اخه وزنم یهو خیلی بالا رفته قبلا قرص میخوردم وزنم اومد پایین قرصارو ولش کردم دوباره الان خیلی رفته بالا 

جلوی تیرویید نوشته ۴.۱ باز یکم جلوترش ۰.۳–۵.۲ نوشته

درسته متوجه شدم نرمال هست تیروییدت، از عدد سه دهم تا پنم و دو دهم نرماله که مال شما 4 هست یعنی بین این دوتا عدده و نرمال هست مثلا من خودم بدون دارو تی اس اچم 10 هست که تو رنج نرمال نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لووکسین۱۰۰

آره همونه، چند وقته قرص نمیخوری؟ برو دکتر و بگو بدون دارو تیروئیدم نرماله شاید بخواد داروتو قطع کنه و خوب شده باشی چون من یه هفته نخورم قرص رو عددش میره تا ده

آره همونه، چند وقته قرص نمیخوری؟ برو دکتر و بگو بدون دارو تیروئیدم نرماله شاید بخواد داروتو قطع کنه ...

خیلی وقته نمیخورم موقعی که میخوردم وزنم اومد پاین دکتره گفت زیاد قرص خوردی دیگه نخور نخوردم الان یه سالی میشه نمیخورم الان باز تو دو ماه هفت هشت کیلو اضاف کردم 

خیلی وقته نمیخورم موقعی که میخوردم وزنم اومد پاین دکتره گفت زیاد قرص خوردی دیگه نخور نخوردم الان یه ...

ببین اون موقع زیاد میخوردی، شایدقرص وزنت رو بیاره پایین ولی ضررهای دیگه داره نمیشه فقط برای لاغری خورد الان شما تیروییدت نرماله و قرص احتیاج نداری

میگم همین ازمایشو دادم به دکتر داخلی نشون دادم گفت خوبه ازمایشت . پس چرا این همه اضافه وزن داشتم یهو ...

نمیدونم برو دکتر  شاید مشکل از جای دیگه است تنبلی تخمدان نداری؟