2777
2789
عنوان

رفتار زن عموم جلوی من 🥴

635 بازدید | 19 پست

من بیست سالمه زن عموم وقتی تو جمع میشینیم مدام از دخترای همسن من تعریف می‌کنه مثلا دختر همسایمون که همسن منه میگه وای خدا چرا آن‌قدر خوشگله من آدم اینقدر خوشگل ندیدم 🙄 حالا یه نفر همسن من رو نمیگه ها همرو میگه زیبا ، فلانی دلنشینه فلانی اله بِله

دختر خودش تازه هشت سالشه میگه آخ مامان فدات بشه تو بزرگ بشی زیباااااااا ترین دختری میشی که میشناسم

خب به من ربطی ندارد دخترش رو ناز می‌کنه چون همه اینارو میکنن ولی اینکه درست دخترای همسن و سال من رو مدام جلوم میگه خوشگلن واسم جای تعجب داره😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت نگیر حتما یه مشکل شخصی با مادرت داره.اصلا باید از اینجا به بعد زندکیت عادت کنی یه سری چیزها را نشنوی

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

حسود ترین عضو فامیل=زن عمو

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

بش بگو چرا انقد درگیری حس میکنم تو اون سن بودی عقده مونده تو دلت یکی ازت تعریف کنه

یا بگو میخواز یادمون بدی از دخترت تعریف کنیم ؟؟؟ 

آدم تعریفی رو مردم کور نیستن میبینن نیاز ز تعریف نداره

یک پوزخند بزن و جوابشو نده 

یا وسط حرف زدنش پاشو زرو انگار اصلا نشنیدی چی میگه 

یا خیلی محترمانه بگو چه جالب چقدر همه ی دخترها خوشگلن از نظر شما🤣

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خواهرشوهرمنم همیشه ازبقیه برایرمن تعریف میکنه خب که چی یعنی هرروز یه مورد برای کوبیدن تو سرمن داری

اینا میخوان اذیت کنن

وقتی میخواد شروع کنه مسیرنکاهتوتغییربده یامشغول کاری شو شنونده نداشته باشه میره پی کارش

اینامیخوان اذیت کنن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
تا حالا از خود شما تعریفی نکردن؟

نه هیچوقت من خب نیازی ندارم به تعریف دیگران چون برام مهم نیست ، ولی اینکه دقیقا داره قربونت صدقه دخترای همسن من اونم جلوی من میاره واسم یه جوریه

بش بگو چرا انقد درگیری حس میکنم تو اون سن بودی عقده مونده تو دلت یکی ازت تعریف کنهیا بگو میخواز یادم ...

😂

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

یاد زن عموی خودم افتادم بچه بودم همین کارا رو با من میکرد

یه ساختمون زندگی میکردیم دختر همسایه بغلی رو میاورد میگفت شعر بخون قرآن بخون بعد هی میزد تو سر من که ببین چقدر قشنگ بلده شعر بخونه قرآن بخونه

در صورتی که اون مهد و پیش دبستانی میرفت من نمیرفتم

الان فهمیدم قصدش خراب کردن اعتماد به نفس من بود الانم که سی و خرده ای سالمه گاهی میبینمش از موفقیت بقیه دخترای فامیل میگه و گنده شون میکنه