2777
2789

از ۷تا ۳

حس استقلال و پیشرفت کلا با هیچ حسی قابل مقایسه نیست...

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو دانشگاه کار میکنم

تایم کاریم 9 صبح تا 5 عصره. 

خوشحالم که مستقلم. اما گاهی وقتا دلم میخواد بشینم تو خونه آشپزی کنم و گلدوزی کنم تا شوهرم از سر کار بیاد😁

ولی خب واسه زندگی خوب داشتن ترجیح میدم کار کنم. 

نیکو صدام کنید❤️

شرکت خصوصی ۸تا ۱۶

حقوقش خوبه. خیلی حس خوبیه چون ۷سال شاغل بودم و ۶سال به خاطر بچه ها خانه دار بودم این ماه بعد چندسال رفتم سرکار 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

از ۷ تا ۳:۳۰ 

حس خوبیه 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من هم دانشجوام هم شاغل

پنج روز درهفته روزی هشت ساعت کار میکنم

دو روز به کارای دانشگاهم میرسم

حقوقم خیلی کمه ولی کار اولمه و تجربه ندارم

خیلی راضیم و خوشحالم

کارمم مدیریت منابع انسانیه

توی یه شرکت بزرگ کار میکنم 

تو مدرسه کار میکنم.

یه هفته ۸تا ۱۲/۵

یه هفته ۱۲/۵ تا ۵

حقوقم ۱۱تومن

حس خوبی دارم، استقلال و اعتماد به نفس

البته الان مرخصی استعلاجی ام و نمیرم سرکار

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

۳ روز در هفته از ساعت ۱۰ صبح تا ۳ ظهر

حس خوب مستقل بودن.. مفید بودن.. توانا بودن

۳ روزم غیر حضوری..

۴ روزم دانشگاه میرم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹