2777
2789
ممنون عزیزم. فرهنگیانی یا ماده۲۸؟ابتدایی به نظر من از بقیه مقاطع بهتره، درسته سخته یکم ولی بچه ها خی ...

فرهنگیان

اره دقیقا موافقم خواهر خودم ۸ سالشه و خیلی با بچهای این سنی سر و کار دارم کافیه یکم معلم مهربون باشه عاشقش میشن😂

قربان شماا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شغل خوب رو به همین ساعت مقدس اذان مغرب نسیب همه آدمایی کنه که به شغل احتیاج دارن 

منم خیلی جاها کار کردم ولی همیشه خدا ناراضی بودم از بس که اذیتم کردن ، الان یکساله که خونه نشینم و از کار کردن زده شدم با وجود اینکه نیاز شدید مالی دارم ولی چشمم ترسیده 

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

خدا شغل خوب رو به همین ساعت مقدس اذان مغرب نسیب همه آدمایی کنه که به شغل احتیاج دارن منم خیلی جاها ک ...

ایشالا 

چرا کجاها کار کردی ؟؟ 

آزاد ؟؟؟

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️
ایشالا چرا کجاها کار کردی ؟؟ آزاد ؟؟؟

والا از ۱۷ سالگی تا الان که ۲۴ سالمه کار کردم 

اولین جا رفتم توی تولیدی لباس ۱۷ سالم بود بماند که توافق کردیم برجی ۶۰۰ حقوقم باشه بدون بیمه ولی برجی ۲۰۰ بهم میداد میدونست لنگ پولم از ۸ صبح میرفتم تااااا ۱۰ شب صد تا بی احترامی هم بهم میکرد 

جای بعدی فروشگاه مواد غذایی بود انتظار داشت من که ۱۸ الی ۱۹ سالمه بار نوشابه خانواده از ماشین پیاده کنم بچینم که اصلا جوون نداشتم 

تو خط تولید کارگری کردم کارای سنگین و طاقت فرسا با حقوق کم 

کلاس کامپیوتر رفتم بعد رفتم ۳ جا کارمند بخش خصوصی شدم ولی خیلی بهم ظلم کردن ، از پیشنهاد های بی شرمانه و مزاحمت های مردا که باعث میشد استعفا بدم تا حقوق پایین و بی احترامی های بی حد و مرز در کار 

دیگه نا امید شدم از اینکه بتونم کار خوب پیدا کنم 

خانم ها رو نگاه میکنم حسرت میخورم که شغل خوب دارن 💔

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد