سلام بچه های من پنج ماهه که بایه دعوای ساده اومدم قهرخونه بابام شوهرم دیگه نیومد سراغم بچممم آوردم تاحالا یه قرون نفقه هم نگرفتم ولی اون همیشه میگه جداشیم ولی خودش هیچی نمیکنه من ترک انفاق شکایت کردم و توهین وضرب وشتم حالا تقریبا اون دوماه دیگه جلسشه ...حرفمم اینه که فک میکنم اشتباه کردم بچه رو آوردم چون بی خیال عالم شده البته وکیلم گفت اینقدر عصبانی ام چندروز پیش تولدش بود وعکس گذاشت که مثه اینکه تورابطس ..منوبرای زندگی مجبور کرد پارسال معریمو ببخشم در مقابل این خونه وبهم گفت شرط برگشتن به زندگی اینکه خونموپس بدی حالا هم نمیدونم چی کنم پنج ماه همش توخونموبچه داری میکنم یاروبیشرف فقط میادمیبرش حتی یه لباسم براش نمیخره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه مشت احمق عقده ای دهه پنجاه و شصت یکهو شدن پدر و مرد خانواده
نسل پدرهای مرد تموم شده
مردهای که گشنه سرزمین میزاشتن تا اونا سیربخوابن ، زن و بچه غیرت بی انتها بود براشون
طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐ خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است