2777
2789

تو رو خدا اگه اطرافتون مادری با بچه ی کوچیک هست تو‌خانواده تون 

هر از گاهی تزشون بخواید بچه شونو‌نگه دادی کنید برن بدا خودشون چند ساعتی نفس بکشن

اونا قشنگ فکر میکنن زندانی اند 

خصوصا تو این رورای دلگیر و الوده و لعنتی پاییزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی منی ک مجبورم نوزادمو دکتر و بازار هم ببرم فردا نوبت دکترمه تو این گرما سه چهار ساعت الافم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
دقیقا باز تازه وقتی یکی بچه رو می‌بره خانوما چیکار میکنن؟ کارهای عقب افتاده خونه رو

یکی بیاد ببره 

من قکل میدم کار خونه نکنم 

دراز میکشم کتابمو میخونم 

تمرین سازمو میکنم 

یکساعت میرم باشگاه و برمیگردم

پیشنهاد میدیم ولی مامانای جدید بعضیا شون خیلی حساسن خودشون اصرار دارن ۲۴ساعته دنبال بچه بدون یکم راح ...

نه عزیزم

شما بیا بچه منو نگهدار

ندیده و نشناخته استقبال میکنم

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

مامانم من دائم بچه داداشمو نگه میداره که زنداداشم به کاراش برسه ولی به من محل نمیده. انقدر ناراحتم😑

وقتی هم برم خونش دایم به بچم تذکر میده ساکت باش بچه دایی خوابه. اگه صبح تا شبم برم همش میگه ساکت انگار ۲۴ساعته باید بخوابن

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش