2777
2789
عنوان

همسایه ی دزد

199 بازدید | 11 پست

سلام بچه هامن یک عروس هلندی بانمک داشتم ک خیلیییی بش وابسته بودم پراشوقیچی کردم درم بازمیزاشتم فقط میتونست بپره کوتاه این میره روی بوم همسایه پایینی مون پسرش میدونه مال مایه میادبرمیداره ازش عکس میگیرن اگهی میکنندتوی دیوارمن اتفاقی اگهی ودیدم خلاصه رفتم پیگبرشدم  پیگیرشدم عکس و مدرک وشماره اگهی همه مال پایینه رفتم و بروشون زدم درخونشون نمیدن میگن توخونه مانیست خلاصه قبول کردن امانمیدن منم قیمت برام مهم نیست دهتای اونوگفتم خرج کنم ولی پوزاونارو به خاک بمالم خدایی اگ اسمش دزدی نیست چیه بنظرتون چکاربایدکنم خدالعنت کنه همسایع دزدو بدو ازصدتاادشمن بدتره

اسکرین شات بگیر از روی آگهی و شماره تماسشون . 

تهدید کن ب شکایت ‌ بگو ی پرنده ارزش نداره ولی چون اینجا زندگی میکنیم ترسیدم از وسایل خونه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه اول از شما بوده که مراقب نبودی....

حالا هم با زبون خوش بگو ،اگه نداد.

با یکی هماهنگ کن از طریق اگهی بره دم در شون و تا حد خرید پیش بره

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌
اسکرین شات بگیر از روی آگهی و شماره تماسشون . تهدید کن ب شکایت ‌ بگو ی پرنده ارزش نداره ولی چون اینج ...

اره اسکرین شات وحتی ب شماره اگهی زنگ زدم ضبط تماس داشتم فردامیرم دادگاه شکایت کنم خدایی سخته توخونه ای امنیت نداشته باشی 

قیمتشو چقد زده حالا

خاک توسرشون بکنن سردرنمیارن ازهیچی یک ملیون یک سیامون زده چون من امروزبروش زدم اگهی و پاک کرده ولی تماساواسکرین شاتاهست بازبون خوش اون حیوونوندادبهم

اره اسکرین شات وحتی ب شماره اگهی زنگ زدم ضبط تماس داشتم فردامیرم دادگاه شکایت کنم خدایی سخته توخونه ...

من در حد تهدید میگم ببین چیکار میکنن فوری دست تو خونه زنبور نکن 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
اشتباه اول از شما بوده که مراقب نبودی....حالا هم با زبون خوش بگو ،اگه نداد.با یکی هماهنگ کن از طریق ...

همیشه دربازه پراش قیچیه پرنده من فقط میتونست بپره نبایدبیاد ازروی بوم مابرداره وبرن اگهی کنن دیواربفروشن 

من در حد تهدید میگم ببین چیکار میکنن فوری دست تو خونه زنبور نکن

امشبم یک صحبت دیگ میکنه همسرم اگ ندادن پس خدشون خاستن ایقد شایددوسدارن خیلی تودادگاهابدون مادرش گف برین ماموربیارین ماازمامورنمیترسیم