2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوسطم و برای هر درس یه منبع میتونم بگیرم.میشه پیشنهاد بدی یه چیزی که هم تستش خوب باشه هم درسنام ...

خیلی سبز خوبه جامع بگیرین برای شیمی و فیزیک برای ریاضی مهروماه جامع برای زیست تک پایه های هیلی سبز

خیلی سبز خوبه جامع بگیرین برای شیمی و فیزیک برای ریاضی مهروماه جامع برای زیست تک پایه های هیلی سبز

ممنون. این کتابای گاج و  مبتکرانو میکرو و نردبام که هی میگن .

چطورن ؟ فرقشون چیه ؟

ممنون. این کتابای گاج و مبتکرانو میکرو و نردبام که هی میگن .چطورن ؟ فرقشون چیه ؟

اینا برای سطح های بالاتره میکرو مثل خیلی سبزه ولی خیلی سبز روون تر و چاپ بهتری داره. نردبام به درد کسایی میخوره که هدف سه رقمی دورقمی دارن ومنبع ۳ شون.. ای کیو هم مال گاج وبگرد منبع دو میخوره که من بنظرم کسی که مثل شماست همون خیلی سبز ها وکتابایی که گفتم تهش برای زیست یک ای کیو جامع بگیره

چقدر از این تکنیک هر 15 مین یک درس دفترچه خوشم اومد واقعا لایک داشت

ممنونم اره این تکنیک خیلی کمک کننده بود هم سراردیبهشت که شیمی ۷۳ وفیزیک ۵۵ کنار هم یک تعادل خوبی بود هم سرتیر که هردو ۶۰.. نه من تارگت شیمی ۸۰ تودوران جمع بندی بود .. ولی زیست ازهمون اول می،فتم باید بالای ۷۰ بشه