2777
2789
عنوان

شما جای من باشین چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 48 پست
فقط شوهررررررررررررر    شوهرم بگه بمیر میمیرم ول کنین بقیه رو مادرش چی میگه ومادرم چی میگه ...

ححالا نه دیگه دراین حد عزیزم😅😅😅

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟

اره خوب شرعا باید ایشون اجازه بدن و راضی باشن به رفتن شما حالا روضه یا هرجای دیگه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

به نظرم باید بری احترام به بزرگتر همیشه واجبه بهتره که ازت راضی باشن... مردها هر چی هم که بگن ته دلشون مادرشون رو دوس دارن و خوشحال میشن از احترام به مادرشون... از طرفی این کدورت بین پسر و مادر بالاخره رفع میشه و همه چی رو فراموش میکنن اما کار عروس فراموش نمیشه من جات بودن از شوهرم عدر خواهی میکردم و میرفتم

کاش همسرتون رو راضی کنی بری عزیزم  این دنیا ارزش کینه و کدورت نداره  چرا همسرتون راضی نی ...

قبلا اختلاف داشتن....الان مادرش با ما خوب شده اما شوهرم نه میخاد من برم نه بچه رو ببرم...هر وقتم میگم خب چرا؟میگه من میشناسمشون....فقط نمیخاد برم هییچ توضیحی هم‌نمیده

زن شاد،زنی نیست که هیچ گونه نگرانی ندارد.زن شاد،زنی است که نگرانی دارد ولی نمیگذارد نگرانی ها او را شکست دهند....💖

من شوهرم از فامیلاش خوشش نمیاد

مهمونی دعوت میکنن به من نمیگه

منم از خدا خواسته

خواهراشم میگن چرا فلان جا نیومدین میگم از داداشتون بپرسییین من اصلا خبر نداشتم

وگرنه اوووونقددددررررر دوس داشتم همچین جایی بیام که حد نداره

من😜😎

نگاه خواهرشوهرا به همسر😒

همسری😏😶😬

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اصلا يكاري كن نه سيخ بسوزه نه كباب

خب چیکار کنم؟ شوهرم میگه نرو....مادرشوهرمم خوبه و من شرمنده میشم...از اون طرفم ممکنه فکر کنن من عمدا نمیرم😟

زن شاد،زنی نیست که هیچ گونه نگرانی ندارد.زن شاد،زنی است که نگرانی دارد ولی نمیگذارد نگرانی ها او را شکست دهند....💖
خب چیکار کنم؟ شوهرم میگه نرو....مادرشوهرمم خوبه و من شرمنده میشم...از اون طرفم ممکنه فکر کنن من عمدا ...

بشوهذت بگو پس من زنگ میزنم عذرخواهی میکنم گفتن چرا میگم تو نداشتی

من شوهرم از فامیلاش خوشش نمیاد مهمونی دعوت میکنن به من نمیگه منم از خدا خواسته خواهراشم میگن چرا ...

وای مال منم مهمونیای مامانشو نمیگه خود مامانش الان زنگ میزنه میگه....اما شوهرم هیچ کدومو نمیزاره برم

بشوهذت بگو پس من زنگ میزنم عذرخواهی میکنم گفتن چرا میگم تو نداشتی

آره این بهتره....شوهرم حتی چندین بار گفته بهشون من زنمو نمیزارم بیاد....اما بازم میگن....بخدا گیج شدم

وای مال منم مهمونیای مامانشو نمیگه خود مامانش الان زنگ میزنه میگه....اما شوهرم هیچ کدومو نمیزاره برم

منمه بهشون گفتم پسرتون خوشش نمیاد

با مامانش مشکل نداره

خواهراشو یکی درمیون میریم

فامیلای دیگشم اصلا مگه چی بشه

منمه بهشون گفتم پسرتون خوشش نمیاد با مامانش مشکل نداره خواهراشو یکی درمیون میریم فامیلای دیگشم اص ...

وای انگار شوهر منه....روابطشون بعد یکسری اتفاقات سرد شده ....انگار از دلش در نیومده....منم این وسط گیر کردم😔

وای انگار شوهر منه....روابطشون بعد یکسری اتفاقات سرد شده ....انگار از دلش در نیومده....منم این وسط گ ...

اینا رابطشون خوبه ها

ولی اخلاقاشون به فامیل ما نمیخوره

زیادی اپنن و اینا

خییییییلی اپنن ینی

ما اینجوری نیستیم

شوهرمم خوشش نمیاد

مادر شوهرت احترامشو گذاشته نرفتن شما درست نیس در مرحله اول خودت بی عزت میشی ب شوهرت بگو چون دعوت کرده نمی تونم نرم حساب خوب یا بدشون جداس رومون بهم میخوره دنیا نمی ارزه ادم کینه بگیره