2777
2789
عنوان

شما جای من باشین چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 48 پست

خوش بحالت ک شوهرت میفهمه این چیزا رو.من جای,شما باشم شوهرمم بگه برو نمیرم😁

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شوهرت راضی نیس.مادرا دلشون هر وقت باشه از بچه خودشون پاک میشه.ونارحت نمیشه

آره واقعا نمیخاد برم...هر وقتم میگم چرا میگه تو خانواده‌منو نمیشناسی....😑

زن شاد،زنی نیست که هیچ گونه نگرانی ندارد.زن شاد،زنی است که نگرانی دارد ولی نمیگذارد نگرانی ها او را شکست دهند....💖

همسرت میگه نرو شما میخوای بری روضه شرعا باید از ایشون تنکین کنید وگرنه صواب که نداره رفتن شما تازه گناهم داره

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
خوش بحالت ک شوهرت میفهمه این چیزا رو.من جای,شما باشم شوهرمم بگه برو نمیرم😁

نه اینجوری گیر میکنی....مادرشوهرم خوب شده اما شوهرم‌کوتاه نمیاد

زن شاد،زنی نیست که هیچ گونه نگرانی ندارد.زن شاد،زنی است که نگرانی دارد ولی نمیگذارد نگرانی ها او را شکست دهند....💖
نه اینجوری گیر میکنی....مادرشوهرم خوب شده اما شوهرم‌کوتاه نمیاد

حتما هنوز یه مسئله هایی بین خودشون هست شما خبر نداری عزیزم

نرو ولی پرسیدن بگو چرا نرفتی

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
به نظر من با همسرت صحبت کن و برو چون بعدها رابطه همسرت با خونوادش بهتر میشه به هرحال پسرشونه بعد ش ...

به نظرم به مادرش زنگ بزن بگو همسرت مخالفه رفتن شماست ولی گویا خودتم دوست داری بری بیکاری جایی برو برای خودت و خانواده و همسرت ارزش قائل باشن

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
همسرت میگه نرو شما میخوای بری روضه شرعا باید از ایشون تنکین کنید وگرنه صواب که نداره رفتن شما تازه گ ...

واقعا؟

کاش همسرتون رو راضی کنی بری عزیزم 

این دنیا ارزش کینه و کدورت نداره 

چرا همسرتون راضی نیست؟؟

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 
حتما هنوز یه مسئله هایی بین خودشون هست شما خبر نداری عزیزم نرو ولی پرسیدن بگو چرا نرفتی

اره حسم همینه...

یه بهوونه بیار نرو

حالا که خوبین فاصلتو حفظ کن که خوب بمونین

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم