2777
2789

قبل ازدواجم دو سال با پسر یکی از اقواممون دوست بودم که واقعا عاشقم بود قبل از اینکه باهاش دوست بشم چندسال دنبالم بود و هزگز کسی اندازه اون دوستم نداشت.فوق العاده پسر خوبی بود فقط برادرش اعتیاد داشت که اونو بهونه کردم و کلی ازارش دادم و 

وقتی یه کیس به ظاهر بهتر سر راهم قرار گرفت اونو ولش کردم و ازدواج کردم

خیلی بچه بودم و احمق فکر میکردم چه اینده رویایی در انتظارمه

شوهرم از شب عروسی تا الان که ده سال میگذره عذابم داده

اونم ازدواج کرد چندسال بعد از من با دختر عموش

میشنوم که زندگی خوبی نداره چون زورکی بوده ازدواجش

منم زندگی خوبی ندارم

خیلی احساس گناه میکنم باعث خراب شدن زندگیش شدم زندگی خودمم خراب کردم شاید اگر حماقت من نبود جفتمون میتونستیم زندگی خوبی داشته باشیم

دیوانه وار عاشقم بود و‌روز عقدم بهم پیام داده بود با دلشکستگی زیاد اما من خر نفهمیدم دارم چه حماقتی میکنم

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤

کاش منو ببخشه😔

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هر تصمیمی اون موقع گرفتی دلیلی داشتی ، مسلما دوستش نداشتی که نخواستیش ، هر چی بوده قسمت نبوده ، اگه قرار بود زن اون بشی میومدی بالا میرفتی پایین زن همون میشدی ، الکی و بیخودی عذاب وجدان گرفتی 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

هیچ تضمینیم نبود که اگه شما دوتا ازدواج می کردین حتما خوشبخت می شدین به جای این فکرا به فکر حل مشکلات زندگی خودت باش

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
به همسرت فکر کن و چگونه بهتر شدن زندگیتالان ک خام نیستی

هیچ جوره زندگیم درست نمیشه

ده ساله دارم تلاش میکنم خسته شدم

قشنگ دارم تاوان میدم

از کجا معلوم شاید زندگیت بدتر میشد تو که باهاش زیر یه سقف نبودی عیب هاشو ندیدی چرا خودازاری میکنی  همین فکر و خیال الکی میشه زمینه خیانت انرژیت بزار برا بهبود رابطه با شوهرن

الان مشکلت با ش. هرت چیه؟

خیلی چیزا

بچه ننه. دروغ گو پرخاشگر. و اهل دود و دمه