2821
2789
عنوان

قرص برای بیخوابی که جواب گرفتین

135 بازدید | 4 پست

هرقرصی میخورم جواب نمیده شاید ۲ساعت بخوابم دارو گیاهی که اصلا ملاتونین هم اثر نداره دوست دارم دارو یی بخورم که حداقل ۸ساعت بخوابم واقعا دارو گیاهی چی هستش که بیهوشم کنه دارم از بیخوابی میمیرم ۳ساله اینطوری هستم 

شما دچار خشکی مغز شدین 

منم یه مدت خواب نداشتم خصوصا یه هفته قبل از موعد پریود وحشتناک بود 

سرچ کن خوراکی هایی مثل خیار و کاهو خیلی خوبن برای خواب فقط همراه با یه چیزی بخور ک اذیت نشی چون طبعشون سرده 

سالاد کاهو درست کن همراه با غذاهات بخور 

خرما با چایی کمرنگ 

چایی و کاکائو قهوه به هیچ عنوان از ۶ عصر به بعد نخور

خودتون علتش روپیداکنید تغذیه خیلی مهمه معمولا کاهو دوغ شیر قبل خواب خوبه ببینید باچه غذایی خوابتون می‌ره گاهی چایی خواب رومیبره یاکافیین وقهوه 

قبل خواب یه صفحه قرآن بامعنی بخونید لباس خواب بپوشید تاذهنتون آماده خواب بشه اریک ساعت قبلش اصلا سراغ گوشی نریدخودتون قلب خودتون روپیداکنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودتون علتش روپیداکنید تغذیه خیلی مهمه معمولا کاهو دوغ شیر قبل خواب خوبه ببینید باچه غذایی خوابتون م ...

خواب که میرم شاید یه ساعت وقتی بیدارمیشم دیگه خوابم نمیبره حتی روزا هم خواب ندارم با قوی ترین قرص خواب هم شاید ۳ساعت بخوابن 

2825
2823
2791
2779
2792