2777
2789
عنوان

واسه قد منو مسخره میکنه

1364 بازدید | 74 پست

رفیقم ۱۷۰ من  ۱۶۲۰..ادنروز زنگ زد بیا کافه صبحونه بخوریم تا وارد شدم داد زد اون اقا ک اونجا نشسته گفت فقط واسه قد بلندا صبحونه میگیره..دیدم واسش گرفته بود املتی چیزی اینم نیشش باز بود..

بعد نگو اقایی ک منو رسونده بود پشت سرم بود فهمید سخن زشت دوستمو..اومد نزدیکم و یواش گفت ببخشید کیفتون تو ماشین جا گذاشته بودید کیفمو داد و گفت.. بیخیال غصه نخورین شما مهمون من اگر مایلید منم میخاستم پوز دوستمو زمین بزنم گفتم اگ زحمتی نمیشه خب باشه..  بعد قیافه اون اقا ک قد بلند دوست داشت دیدنی بود..نگو اینا از قبل همدیگرو میشناختن :/نگین ولش کن هنوزم باهاش رفیقم گرچه متلک بارونم میکنه خدا ازش نگذره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست سمی رفتار سمییی افکاررر سمی😐😂بابا چقد جدی میگیری رفیق منم نصف منه بمن میگه دراز خو من فقط بهش میخندم تو هم نادیده بگیر یابرین بش یا نادیدش بگیر

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

چ باحال ی صبحونه چیه خودتونو میندازید گردن اینو اون

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان کاربرای نی نی سایت قد بلند رو میکوبن تا اسیرو راضی کنن

بیخود میکنن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
چ باحال ی صبحونه چیه خودتونو میندازید گردن اینو اون

آره والا

خیلی رفتار چیپیه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626