2777
2789
عنوان

یعنی خاک تو سر من💔

154 بازدید | 10 پست

که انقد بی اعتماد به نفسم و ساده ام که به حرف هر کس و ناکسی گوش میدم انقد خودمو کوچیک میکنم

دلم میخواد با کل آدمای دنیا قطع ارتباط کنم 

از دیدن خودم تو آینه هم بیزارم 

💔💔

منم منم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول بگو !  اصل قصه چیه‌؟

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

از اول بگو ! اصل قصه چیه‌؟

اصل قضیه اینه که با یه بنده خدایی بیرون بودیم 

که از نظر تیپ و ظاهری خیلی هم خوب نیست 

ولی توی یه جمع شروع کرد از من ایراد گرفتن

منم عین احمقا به حرفاش گوش دادم 

اصل قضیه اینه که با یه بنده خدایی بیرون بودیم که از نظر تیپ و ظاهری خیلی هم خوب نیست ولی توی یه جمع ...

وای منم مث توعم

بعدشش یادم میاد باید جوابش میدادم

خیلی اسکلیم ن؟

حالا خودشون زشتولک عالم

دانشجو

وای منم مث توعمبعدشش یادم میاد باید جوابش میدادمخیلی اسکلیم ن؟حالا خودشون زشتولک عالم

اره واقعا تنها فرقش اینه که اونا اعتماد به نفس کاذب دارن و پرو ان ولی من و ساده ایم 

اره واقعا تنها فرقش اینه که اونا اعتماد به نفس کاذب دارن و پرو ان ولی من و ساده ایم

اره

ولی خدایی ادمی هم ک اصن قیافه و تیپ عالی باشه

انقد بیشعور نیست

ک اینایی ک قیافه ندارن انقد ب خودشون میبالن و بیشعورن

میمون هرچی زشت تر ادعاش بیشتر

دانشجو

اصل قضیه اینه که با یه بنده خدایی بیرون بودیم که از نظر تیپ و ظاهری خیلی هم خوب نیست ولی توی یه جمع ...

فکر میکنی چرا میخواسته خورد بشی؟

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

فکر میکنی چرا میخواسته خورد بشی؟

نمی‌خواسته خورد بشم

فقط  چون بیشعوره  و تا حالا کسی بهش نگفته بیشعوره اینطوری حرف میزنه 

اصولا آدمای سلیطه همینطوره ان ، اگه برگردی بهشون بگی چرا اینطوری هستی سلیطه بازی در میارن

ارهولی خدایی ادمی هم ک اصن قیافه و تیپ عالی باشهانقد بیشعور نیستک اینایی ک قیافه ندارن انقد ب خودشون ...

تقصیر ماست که یه خانواده مون جوری بزرگمون کردن که 

پرو و بی ادب نیستیم 

بلد نیستیم به موقع جواب این آدما رو بدیم که مبادا دلشون نشکنه