2777
2789
عنوان

حرکت زیاد جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم با شیرینی خوردن حرکاتش شدید میشه. ولی خوب کلا در حد یک ربع اینا. نه چن. ساعت. واسه همین نگر ...

انشاءالله به سلامتی زایمان کنیم عزیزم بگذره این روزا 

نمی‌دونم چرا اونروز اینجوری کرد چون آرومه بچم

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

خدا خفظش کنه. یعنی در حد چند ساعت متوالی تکون میخورد؟

ممنونم هم چنین نی نی شما،،،،مثلا خیلی زیاد گاهی در حد چندین ساعت  در حدی که گاهی شکمم با دست میگرفتم میگفتم تو روخدا دیگه بسه خوابم میاد

ممنونم هم چنین نی نی شما،،،،مثلا خیلی زیاد گاهی در حد چندین ساعت در حدی که گاهی شکمم با دست میگرفتم ...

آره برای منم همینطور شده. هی پامیشم میگم برم بیمارستان سونو بدم. نگرانم همش

آره برای منم همینطور شده. هی پامیشم میگم برم بیمارستان سونو بدم. نگرانم همش

اگه یه مقدار آب دورشون حداکثر نرمال باشه فضا بیشتر دارن وبیشتر تکون میخورن اتفاقا اگه تکون نمی‌خورد باید نگران میشدی من که بیخیال بودم و نگران نمیشدم فقط اذیت میشدم ،۲ماه آخر همین وضعیتم بود یسر تکون می‌خورد شکرخدا مشکلی هم نبود