2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لقمه دو نوع خامه شکلاتی و نون پنیر خیار 

هویج پوست گرفته ی برش خورده 

میوه

و کیک 

همین 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سیب هویج

نخود کشمش

بادوم زمینی

لقمه سیب زمینی اب پز له شده

گاهی نون روغنی درست میکنم ولی میترسم بچه های دیگ دلشون بخواد

میوه هارو غذاهای عطر دار نباید گذاشت. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

نون ساندویچی های دانش اموزی از بیرون میگیرم

یه تیکه سینه مرغ و یه سیب زمینی نگینی میکنم با پیاز و یه حبه سیر و ادویه میزارم ابپز بشه کامل ابش که خشک شد با چنگال ریش ریش میکنم با خیارشور و گوجه ساندویچ میکنم خیلی دوس داره بااینکه فوق العاده بدغذا و کم اشتهاست

لقمه دو نوع خامه شکلاتی و نون پنیر خیار هویج پوست گرفته ی برش خورده میوهو کیک همین

نون لقمه هاتون چه نوع نونی هست؟

منم موادفلافل تو بخچال دارم صب قبلی ک برن مدرسه سرخ میکنم میذارم لای نون.به درخواست خودش شیرموز.برا اون پسربزرگم چون خوراکش بیشتره پنیرخیارگردو هم میذارم 

البته حتما تو خونه هم صبحانه میخورن حتی شده دو لقمه

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

کوکی و بیسکوییت خودم درست میکنم خیلی دوست داره

کنارش گاهی ساندویچ سیب زمینی سرخ کرده میزارم چون عاشقشه 

کیک خونگی

لقمه شکلات صبحونه 

با گاهی بادوم که به زور میخوره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
سیب هویجنخود کشمشبادوم زمینیلقمه سیب زمینی اب پز له شدهگاهی نون روغنی درست میکنم ولی میترسم بچه های ...

دختر من روز اول که اومد خونه با یه حالتی گف ماااامان دوستم ساندوی کالباس اورده بود بوش پیچیده بود انقدررررر دلم خاست

اسنک مرغ نون تست و شکلات سلاد الویهسالاد ماکارونیکیک خونگیناگتهمبرگرآبمیوهشیردیگه یادم نیست

اسنک رو توی ساندویچ سازدرست میکنید؟

گاهی فلافل با لواش لقمه میگیرم براش 

گاهی ناگت 

گاهی اسنک 

میوه میذارم براش 

کشمش گردو 

سیب زمینی تخم مرغ 

چند تیکه پیتزای خونگی 

پیراشکی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
نون لقمه هاتون چه نوع نونی هست؟

لواش 

نون تست میگه خورد و له میشه بدش میاد

نون لواش گاهی تافتون براش لقمه درست میکنم چهار ،از هر کدوم دوتا همه رو میخوره دوست داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.