2777
2789
عنوان

پسرای فامیل

243 بازدید | 14 پست

شما رفتارتون با پسرای فامیل در چه حده؟

چقدر باهاشون صحبت می کنید؟

من کلا نادیده می گیرم شون یعنی باهاشون هیچ حرفی نمی زنم در حد سلام فقط 

نمیرم بهشون بچسبم

جلو شون لوس بازی و عشوه نمیام 

نزدیک شون نمی شینم

احساس میکنم اگر حرف بزنم حتی اگر بدون منظور هم باشه فکر میکنن کرم می ریزم و هولم 

بخاطر همین تازگیا شنیدم میگن فلانی( یعنی من) چقدر خشک رفتار میکنه. مگه همه خواستگارشن که باهاشون سرسنگینه😐

واقعا موندم حرف بزنم یه چیز میگن

نزنم یه چیز دیگه میگن

من واقعا به پسرای فامیل هیچ حسی ندارم و اصلا به چشم خواستگار نمی بینم

بنظرتون چه جور رفتار کنم؟

شاید اشتباه از منه

متاسفانهههه دختره مسن تو فامیل ندارم

به جاش 8 تا پسرن😐🫡

و خلاصه سر گیرای مامانم فقط در حد سلام علیک 

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

متاسفانهههه دختره مسن تو فامیل ندارمبه جاش 8 تا پسرن😐🫡و خلاصه سر گیرای مامانم فقط در حد سلام علیک

همسن

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا ما خودمونم رو فامیل کراش نیستیم واسه ما هم هیچ حسی نداره 

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

متاسفانهههه دختره مسن تو فامیل ندارمبه جاش 8 تا پسرن😐🫡و خلاصه سر گیرای مامانم فقط در حد سلام علیک

گاهی مثلا دوست دارم حرف بزنم

ولی میگم طرف تو دلش فکر میکنه من ازش خوشم اومده

چون مجرده

من ی پسر دایی دارم خداایی اصلا نمی تونم محلش بدم اصلا ازش خوشمم نمیاد تا حالا زیادم حرف نزدم باهاش حالا تو کل فامیل پشت ما میگن این دو تا قراره باهم ازدواج کنن 🤦😕واای خیلی بده من حتی نگاشم نمی تونم بکنم🤦

والا ما همگی خیلی خودمونیو صمیمی هستیم شماهم سعی کن زیادی سخت نگیری تا کسی کرم نریزه چیزی نمیگن راحت ...

خب منم دوست دارم صمیمی باشم بدون هیچ منظوری

با خودم فکر میکنم آیا پسره هم متوجه میشه که من منظوری ندارم

حالا میدونم همشون هم دوست دختر دارن ولی بازم احتیاط میکنم

خب منم دوست دارم صمیمی باشم بدون هیچ منظوریبا خودم فکر میکنم آیا پسره هم متوجه میشه که من منظوری ندا ...

خب این طرز فکر توعه بدون توجه وارد بحثشون شو اتفاقی نمیوفتع

حرف میزنن با شما؟ در چه حد؟

البته یکی از فامیلام  دخترش چون از بچگی هم بازی بودیم یکم راحتیم 

وگرنه هرکی تو اتاق خودش  و کار داره 

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

من ی پسر دایی دارم خداایی اصلا نمی تونم محلش بدم اصلا ازش خوشمم نمیاد تا حالا زیادم حرف نزدم باهاش ح ...

می بینی حرفای مردمو😐

من چند سال پیش بدون هیچ منظوری با پسر عمه ام تو جمع حرف زدم

از فرداش هر خاله زنکی تو فامیل می نشست پیش من از بدی های پسره می گفت😐

خب به من چه😐😂

من فقط خیلی خیلی عادی باهاش حرف زدم

می بینی حرفای مردمو😐من چند سال پیش بدون هیچ منظوری با پسر عمه ام تو جمع حرف زدماز فرداش هر خاله زنک ...

من ی بار دختر خاله ام غیر مستقیم ی تیکه انداخت بهم متوجه نشدم بعد فهمیدم اوه این منظورش پسرداییم بوده که چسبونده بوده به من. بعد ها بارها تو مهمونیا بعضیا این نمک و  ریختن من اخم کردم صورتمو گرفتم اونو به خدا انقدر چرت و پرت گفتن فامیلامونا🤦

من ی بار دختر خاله ام غیر مستقیم ی تیکه انداخت بهم متوجه نشدم بعد فهمیدم اوه این منظورش پسرداییم بود ...

حرف میزنم انگ می چسبونن و شایعه می سازن

حرف نمی زنیم میگن غیر اجتماعیه

حالا اگه یدفعه تغییر بدی خودتو شاید بگن اوهو داره خودشو نشون میده... 

منم مث خودت بودم بد میدونستیم همون سلام و علیکم به زور میکردیم... الان هر کی ازدواج کرده و سالهاااا گذشته بچه هامون بزرگ و دم بختن ولی باورت میشه هنوز تو یه مراسمی جایی میبینمشون بازم روم نمیشه گرم سلام علیک کنم 😂