2777
2789
عنوان

میخچه پا

16431 بازدید | 24 پست

سلام... کسی میخچه داشته؟ من چند تا میخچه تو پام دارم قطره میخچه خریدم ولی هنوز استفاده نکردم راستش میترسم درد و سوزش داشته باشه،کسایی که تجربه دارن میشه بیان بگن میسوزه قطره بریزم؟بعد اصلا تاثیر داره؟

من یه دونه داشتم،چسب میخچه زدم یکم سورش داشت و اینکه پوستم بلند میشد و دور میخچه جدا شده بود

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم میخچه داشت دکتر سوزوندش اولم گفتن فریز کنه بعد دیگه سوزوندن براش خوب خوب شد قبلش هرچی قطره استفاده کرد هیچ تاثیری نداشت راحت بسوزونش راحت کن خودتو البته سوزوندنش خیلی وحشتناک بود وای یادم نمیره هیچ وقت

من با گوجه همیشه درمانش میکنم. یه گوجه فرنگی رو از وسط نصف میکنم از قسمت داخلش میذارم روی میخچه میبندم 12 ساعت حداقل. دو سه بار این کارو میکنم بعد خودش درمیاد راحت. البته هرچی طولانی تر بمونه بهتره من 12 ساعت بیشتر نمیتونستم روی پا چون مجبور بودم مثلا از خونه برم بیرون. اگه روی دست و اینا باشه که بذار یه دو روز باشه. البته گوجه رو چند ساعت یه بار عوض کن. 

اولین بار با چسب میخچه درمان کردم که اونم خوب بود.

خودم دو بار بیشتر میخچه نزدم ولی واسه شوهرم که بیشتر میزنه این کارو میکنم راحت خوب میشه.

با قطره من جواب گرفتم منم چند تا داشتم هم دستم هم پام

وقتی میخوای قطره بزنی دور اون نقطرو با وازلین چرب کن. که اسید به بقیه پوستت نخوره. 

بعد با گوش پاک کن بزن بش مرتب. خشک که میشه پوستای مرده رو با سمباده ای چیزی مرتب بر دار. که هر بار قطره مستقیم به پایین ترش بخوره. قطره که بزنی میسوزه. اما دیگه در نمیاد. من این کارو کررم همش درمان شد دیگه هم در نیومد

دوستم من پام میخچه زیاد زده .میخچه یه قطره داره اگر همون رو خریده باشید .با آب گرم پاتون رو بشورید بعد دارو بزنید بعد چند ساعت سفید و پوسته میشه با سنگ پا و آب گرم پوسته ها رو بردارید چند دفعه این کارو بکنید 

خدایا شکرت 
من با گوجه همیشه درمانش میکنم. یه گوجه فرنگی رو از وسط نصف میکنم از قسمت داخلش میذارم روی میخچه میبن ...

مرسی اونوقت گوجهرو چجوری رو چه جوری روپاتون نگه میدارید ۱۲ ساعت یعنی باید باچیزی ببندیمش؟بعد موقع راه رفتن چی؟؟راستی درد نداره؟

مرسی اونوقت گوجهرو چجوری رو چه جوری روپاتون نگه میدارید ۱۲ ساعت یعنی باید باچیزی ببندیمش؟بعد موقع را ...

هیچ دردی نداره. قبل خواب بذار روی میخچه و با پلاستیک دورشو ببند. یه 6-8 ساعت که خوابی این قسمتش راحته . بعدشم توی خونه راه رفتن سخت نیست بستگی داره کجای پات باشه. برای شوهر من که اون چند ساعتو با اون پاش با پنجه راه میره یا بیشتر میشینه کاراشو انجام میده. اگه بخواد بره بیرون باز میکنم باز وقتی برگرده میبندم.
اون 12 ساعتو مثال زدم. هرچی بیشتر بمونه بهتره وگرنه میتونه هی بذاری هی باز کنی. بعد از دو سه روز درمان میشه.

هیچ دردی نداره. قبل خواب بذار روی میخچه و با پلاستیک دورشو ببند. یه 6-8 ساعت که خوابی این قسمتش راحت ...

ممنون عزیزم امتحان میکنم حتما، اخه من یه پسر شیطون دارم به خاطر اون میگم که اصلا نمیتونم بشینم ولی سعی میکنم بزنم،ایشالله که نتیجه بگیرم چون از سوزش قطره میترسم اگه نشد میرم سراغ قطره