2777
2789
عنوان

هفده سالگی

237 بازدید | 27 پست

این چه سن کوفتیه ، چرا آنقدر بهران احساس ای من دارم اصلاً نمی‌ذاره درس بخونم اعصابم خورده، هم داد میزنم ، اخلاقم سگیه ، یه دوست و رفیق هم ندارم ، فامیل هم که هیچی ، دلم یه تفریح ، اونم هیچی، کلا هیچی به هیچی

تو این سن حتی به درختم حس داری😂

سن باحالیه من کلی خاطرات سم دارم

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ۱۵ رفتم تو بحران شدیددیگه توشم موندم

اصلا ببین من هنوز سردرگم وبلاتکلیفم دارم روانشناسی میخونم میگم برم حسابداری بعد میگم نه کلا کنکور بدم یعنی هنوز در بی ثبات ترین حالت ممکنم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منم تو این سن خیلی اذیت می‌شدم. الآن ۲۲ سالمه و وضعیت خیلی بهتره. هر مشکلی هم که دارم از همون دوران دارم. ۱۷ سالگی رو یکی کراش زدم هنوز نتونستم فراموشش کنم. افسردگیم هم مربوط به همون سال‌هاست. کلاً نوجوانی دوران سختیه. 

۱۹سالمه و هنوز دچار این بحرانم.

اصلا طبیعی نیست

دوست دارم برم بیرون اما نمیرم 

دورهمی هارو دوست دارم اما نمیرم

خوشم میاد بشینم ی گوشا بزنم تو سر خودم😐کاش مثل دور بریام حداقل کراش میزدم  و عاشق میشدم 

اصلا ببین من هنوز سردرگم وبلاتکلیفم دارم روانشناسی میخونم میگم برم حسابداری بعد میگم نه کلا کنکور بد ...

منم مثل خودتم

دانشگاه م رفتم انصراف دادم

سر درگم و در سر گم 

🩵💙💙🩵
۱۹سالمه و هنوز دچار این بحرانم.اصلا طبیعی نیست دوست دارم برم بیرون اما نمیرم دورهمی هارو دوست دارم ا ...

کاش میشد تو دل آسمون پرواز کرد🥲

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것