من بعد فوت پدرم تیروئید کم کارم رفت بالا به حدی که روی ۱۳ اومد و قیافم عوض شد و من ۲۰ ساله شبیه منه ۱۷ ساله نبود و لپ دارم قیافم که حالت زاویه ایی بود الان افتاده و گرده برای شما هم همین طوره؟اگر تیروئیدم خوب شه پف های صورتم درست میشه؟
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هنوز نه کم شده ولی هنوز تنظیم نیست ولی واقعا میترسم قیافم عین قبل نشه همش پف دارم صورتم و زیر چشم یعنی درست میشه؟انگار من اون دختری نیستم که قبلا بود همه عکس قبلیمو ببینن میمونن
منم به خدا بالا صورتم کوچیک لپام عجیب غبغب دراوردم قیافم عجیب شده به خدا از ۶۵ تونستم خودمو بیارم رو ۵۶ و یکم صورتم لاغرتر شده ولی عین ببخشید عین عقب افتاده ها شدم