2777
2789
عنوان

بچه ها کی تیروئید داره

135 بازدید | 16 پست

من بعد فوت پدرم تیروئید کم کارم رفت بالا به حدی که روی ۱۳ اومد و قیافم عوض شد و من ۲۰ ساله  شبیه منه ۱۷ ساله نبود و لپ دارم قیافم که حالت زاویه ایی بود الان افتاده و گرده  برای شما هم همین طوره؟اگر تیروئیدم خوب شه پف های صورتم درست میشه؟

با قرص بهترمیشیم منم همینطورم

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان قرص میخوری تنظیمه؟

هنوز نه کم شده ولی هنوز تنظیم نیست ولی واقعا میترسم قیافم عین قبل نشه همش پف دارم صورتم و زیر چشم یعنی درست میشه؟انگار من اون دختری نیستم که قبلا بود همه عکس قبلیمو ببینن میمونن

منم تازه فهمیدم دارم ۹نیم هست...صورتم یجوری شده بدنم خیلی چاق شده

من خداروشکر وزنم اومده پایین و یکم بهتر شده ولی واقعا خیلی بی ریخت شدم یعنی وقتی خودمو  میبینم دلم میخواد اینه رو خورد کنم 

صورتم خیلی شکسته شده خاهرزادم بعداز چندوقت منو دید گفت چقدر پیرشدی

منم به خدا بالا صورتم کوچیک لپام عجیب غبغب دراوردم قیافم عجیب شده به خدا از ۶۵ تونستم خودمو بیارم رو ۵۶ و یکم صورتم لاغرتر شده ولی عین ببخشید عین عقب افتاده ها شدم