2777
2789
عنوان

متنفرم از بابام

189 بازدید | 17 پست

از روی عصبانیت نمیگم واقعا کاری کرده که اگر الان بگن بابات مرده هیچ حسی ندارم

بچه بودم هر روز دعوا سرکار نمیرفت بعد معلوم شد معتاد شده مامانم با من هر روز تو این بیابونا دنبالش

اوردیمش ترک کرد الآنم سرکار نمیره بیمه بیکاریشم تموم شد صبح تا شب میشینه تو خونه منو خواهرم خرج زندگی بدیم ولی مگه من چقدر توان دارم که زندگی تامین کنم شهریه دانشگاه بدم اجاره خونه بدم و....الان هردومون تو سن ازدواج همه موقعیتامو دارم میپیچونم ولی یه جوری حفظ ظاهر کردم همه فکر میکنن هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم و چقدر آدم خوشبختیم

خسته م واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از خوبیای بچه طلاق بودن همینه ☹️

بچه طلاق نیستم خیلیم تلاش کردم درست بشه خیلی بهش نزدیک شدم به مناسبت‌های مختلف براش هدیه بگیرم تولد بگیرم....ولی یکسالم یادم نمیاد تولدم باهام قهر نباشه

همیشه مامانم و خواهرم بودن فقط واقعا دلم واسه مامانم میسوزه ولی طلاقم نمیگیره

بچه طلاق نیستم خیلیم تلاش کردم درست بشه خیلی بهش نزدیک شدم به مناسبت‌های مختلف براش هدیه بگیرم تولد ...

از جایی که من پسرم با برادرم و مادرم تصمیم گرفتیم عامل رو مخرب و حذف کنیم 

حتی با اینکه الان دو تا داداشم  ولی هرکی از ما ارامش و بهم بزنه بیرون میشه از خونه ( محیط ارامش) 

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

از جایی که من پسرم با برادرم و مادرم تصمیم گرفتیم عامل رو مخرب و حذف کنیم حتی با اینکه الان دو تا دا ...

کاملا میفهمم چی میگی

میدونی خیلی برام سخته که دخترم ولی مجبورم مرد باشم

مامانمم جدا نمیشه چندین ساله دنبال بهتر شدن شرایطه ولی....

کاملا میفهمم چی میگی میدونی خیلی برام سخته که دخترم ولی مجبورم مرد باشممامانمم جدا نمیشه چندین ساله ...

برای دختر مسؤلیت سنگینی هس 

ولی شرایط تغییر نمیکنه 

الان پدرم از صبح کار میکنه و خوش رفتاری میکنه زنگ میزنه حالمون میپرسه و.. ( جدا زندگی میکنه) 

ولی چون همجنس اشم می دونم همش دروغه 

پدر هست قبول 

بعد سنه ادم میره بالای 20 مغزه ادم نمیکشه

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

برای دختر مسؤلیت سنگینی هس ولی شرایط تغییر نمیکنه الان پدرم از صبح کار میکنه و خوش رفتاری میکنه زنگ ...

اره همش دروغه همش موقته با این وجود همیشه سعی میکردم ارتباطم باهاش نزدیک بشه ولی همش ظاهر سازیه قلبا دیگه حسی بهش ندارم و برام بی اهمیت شده

بازم من خیلی دارم سعی میکنم ظاهراً این ارتباطه حفظ بشه خواهرم که نه باهاش حرف میزنه نه جواب تماساشو میده انگار وجود نداره

اره همش دروغه همش موقته با این وجود همیشه سعی میکردم ارتباطم باهاش نزدیک بشه ولی همش ظاهر سازیه قلبا ...

خیلی سخته  شایدم واسه دختر ها 

من اگه طلاقی در کار نبود میرفتم محل کارم میخوابیدم و زندگی و از صفر می ساختم  تهشم 40 سالگی چیزی میشدم 

ولی با اینکه مادرم زندگی از صفر ساخت ( بدونه مهریه و وسیله) و شاید باورتون نشه اینقدر ارامش دارم  ایقدر صبح ها با حس خوب بلند میشم حتی قول میدم میلیارد ام بود باشم همچنین حسی پیدا نمی کردم

منم 

تو تاپیک هام همش التماس میکنم نی نی سایتی ها دعا کنن دعوا و کتک کاری نکنن 

حتی امشبم دعوا راه انداخت 

دیگه سر شدم نمیدونم دعا چی کنم 

از ترسم اینکه یه وقت نباشم تو دعوا برای مامانم اتفاقی بیفته ازدواج نمیکنم 

فردا هم سرکار نمیرم 

الانم دوتا قرص خواب خوردم بدم سر شده ولی از استرس هنوز دارم میلرزم

فقط میخوام خدا جوابشو بده

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠