2777
2789
عنوان

خوش به حال اون هایی که سحر خیزن

262 بازدید | 29 پست

ای کاس من ام مثل شما بودم ساعت ۷ صبح بیدار میشدم ولی متاسفانه تا ساعت ۹.۳۰ میخوابم و اگه بیدارم نکن تا ساعت ۱۰.۳۰ میخوابم شب ها هم ساعت ۱۲ میخوابم قرصی چیزی هست که سحر خیز باشم 😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش منم ۷ پا میشدم نه پنج صبح🤦🏻‍♀️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چند روز که درست بخوابی عادت میکنیمن صبح ۷ بیدار میشم آماده شم برم باشگاه اولش سخت بودم و کسل الان ان ...

الان ساعت چند میخوای تو هم دیر میخوابی دیگه مثل من ولی باز تو زود بیدارمیشی

شبا زود بخواب 

منم بخاطر دانشگاه مجبورم زود بیدار شم اونم با گریه 🤣

راضیم تا دو ظهر بخوابم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

وای خوش به حالت چطوری عزیزم بیدار میشی چرا من اصلا بیدار نمیشم حتی گوشیم رو رو زنگ هم میزارم ولی باز ...

چون دخترمو باید ببرم مدرسه 

و چون ۹ ماه تحصیلی ۶ بیدار میشم 

تو تعطیلات تابستون هم بنا به عادت همون ۶ بیدار بودم 

امشب منو ساعت ۴ صبح بیدار کنی دیگه به صورت خودکار هر شب ساعت ۴ بیدار میشم😂

یاد ندارم که ساعت منو بیدار کرده باشه نیم ساعت یه ربع قبل ساعت بیدار میشم😂

پیج