2777
2789
عنوان

امروز تو دعوا

137 بازدید | 2 پست

۳ تا سقط داشتم مشکل انعقادی دارم شوهرمم واریکوسل گرید ۳ یا ۲ داشت وضع اسپرمش بد بود عمل کرد بهتر شده سومین جنین فول دارو بودم من اما شوهرم عمل نکرده بود

امروز دعوا کردیم برگشت گفت تا الان همش خرجت کردم سقط کردی و من مشکلی ندارم مشکل تو بوده 

خیلی ناراحت شدم خیلی شکستم  از دورن داغون تو این چند سال یکبار نگفتم مشکل داری 😔😔😢😢😢

هرچی برا این مردا بیشتر مراعات کنیم و دلسوز تر باشیم بیشتر هار میشن... منکه دیگه حالم ازش بهم میخوره با این که دوسال نیست اومدیم خونه خودمون ازش نفرت دارم دیگ

چون همش تو هرچیزی منو مقصر جلوه میده

هرچی برا این مردا بیشتر مراعات کنیم و دلسوز تر باشیم بیشتر هار میشن... منکه دیگه حالم ازش بهم میخوره ...

حالا بزار کمی بگزره مث من بشی ۴ ساله بعد میبینی منکه دیگه خسته شدم از این زندگی لعنتی از صبح تا شب تو خونه کار کن آخرش حرفش اینه میتونی بری هیچی نداری تو این زندگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.