2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی چنان خدا رو کنار خودت حس کنی و بهت خواسته هاتو بده که فکر کنی یکی یدونه اش هستی و همه توجهش به تو هست دوست عزیزم.

به خودت کمک کن از این حال بد در بیای خدا بزرگه.خدا رو چه دیدی،یهو  سال دیگه این روزا ماه آخر بارداریت هست و منتظر نی نی کوچولوات ان شاالله .الهی آمین

ان شاءالله بزودی خدا دامنتون رو سبز کنه... 

عزیزم یه پیشنهادی هم دارم یه بانویی هستن حرم شون تو عراق هست. دختر امام حسن مجتبی هستن. اسمشون شریفه هست. معروفن به طبیبه ی اهل بیت. کلا خیلی مریض ها ازشون شفا میگیرن و مخصوصا کسایی که بچه دار نمیشن به ایشون متوسل میشن من خودمم و یکی از اشنا هامون یه مشکلی داشتیم به ایشون متوسل شدیم حل شد. اصلا دم در حرمشون پرررر از عکس نوزاده چون کسایی که بعد از متوسل شدن به ایشون بچه دار شدن بعد عکس بچه شون رو رو بنر چاپ کردن و زدن اونجا.. 

و او همیشه صدایم را میشنود..!     
واقعا؟ مرسی گفتی والا آنقدر متوسل شدم ب ائمه ولی نشد

اره به ایشون متوسل شو. خیلی از مریض ها رو شفا میدن، حتی اگه تونستین برین عراق حرم شون نزدیک شهر حله هست. 

تو کاروان اسرای واقعه کربلا بودن که بین راه شهید میشن و همونجا دفن میشن

نحوه توسلش اینجوریه

بی اغراق باید گفت توسل به حضرت شریفه، یکی از سریع‌الاجابه‌ترین توسلات است. ✨

آن‌قدر از این توسل، اعجاز دیده شده که قابل شمارش نیست.💫

📌در بین امامزادگان عراق، بیشترین نذورات، متعلق به حضرت شریفه است و این نشانه اوج کرامت این بانوست.

✋ در یک کلام انگار بخشندگی امام مجتبی علیه‌السلام در این دخترش تجلی کرده!

🔻طریقه توسل:

یکی از مجرب‌ترین دستورالعمل‌ها برای توسل به حضرت شریفه، هدیه کردن یک سوره یس و صد صلوات با عجل فرجهم است.

👈از راه دور و نزدیک می‌توان این توسل را انجام داد