2777
2789

توی پیش دبستانی مدادُ خوب نمیتونه بگیره؟امروز مربی پسرم گفت اگه مدادشو نتونه بگیره سال اول دبستانشو تو سنجش قبول نمیکنن و میفرستنش مدرسه استثنایی!بهش گفتم تازه ۱ هفته از مدرسه گذشته بذارید ۹ ماه تموم بشه بعد قلب منویات تو دهنم آخه بچم سالمه سالمه از هوش و استعداد چیزی کم نداره ۵ تا سوره جزء۳۰ حفظه نماز بلده شعر میخونه،حالا استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سال دیرتر بذار برهیکم تمرین کنه یاد میگیره نگران چیی یاد میگیره بالاخره باهاش تو خونه نقاشی نمیکشی ...

متولد مهر ۹۷ هست نیمه دومیه بخاطر ۵روز امسال نرفت کلاس اول بردیمش پیش

متولد مهر ۹۷ هست نیمه دومیه بخاطر ۵روز امسال نرفت کلاس اول بردیمش پیش

خوب کردی مامان من هم همین کارو کرد با داداشم 

ولی خب میگم تو خونه باهم نقاشی بکشین یادش بدین مداد دستش بگیره 

خوب کردی مامان من هم همین کارو کرد با داداشم ولی خب میگم تو خونه باهم نقاشی بکشین یادش بدین مداد دست ...

شروع کردم باهاش کار کردن عضله دستش قوی بشه

مدادو مشت میکنه جا اینکه با انگشت بگیره😄

شروع کردم باهاش کار کردن عضله دستش قوی بشهمدادو مشت میکنه جا اینکه با انگشت بگیره😄

پسر من ۴سالشه

۲سالش بود خوب مداد می‌گرفت. یکبار عمه اش مداد رو مشت کرد گرفت یه چی کشید دیگه تا الان هرکار میکنم اونم مشت میکنه مداد رو . کلا دیگه عادتش شده و اصلا یادش میره انگار براش عادی شده اون روش