2777
2789
عنوان

پایین امدن جنین نشانه ی چیست؟

40864 بازدید | 26 پست

سلام  من الان تو هفته ی ۱۸ هستم از دیروز تا حالا همه ش احساس میکنم بچه پایین اومده تکوناشو پایین شکمم حس میکنم قبلا بالا بود الان پایینه، امروز جمعه س .دوشنبه سونوی انومالی دارم اما از ترس میخوام فردا برم .فقط تا فردا صبح میترسم چیزی بشه اخرین بار طول سرویکسم ۳۲ بود نمیدونم چکار کنم  خیلی میترسم تا فردا اتفاقی بیوفته از ترسم تکون نمیخورم . کسی این مشکلو داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم احتمالا بچت تو حالت بريچ نگران نباش من كه كلا حركاتش زير شكمم حس ميكنم اون بالا هيچ حسي ندارم چون بچم بريچ هم تو ان تي هم انومالي گفتن بريچ فكر نكنم چيز خاصي باشه

عزیزم من کلا از اول همه حرکتاشو بچه پایینه و فک میکنم بچم اومده پایین اما تو سونو نشون داد بچه بریچه ...

برای من اینقدر پایین نبود  . چون زایمان اولم هم که ۱۴ سال پیش بود سرکلاژ شدم میترسم . هرچند اینبار طول سرویکس ۳۲ بود . ازز دیروز تا حالا احساس میکنم یه چیزه قلمبه زیر دلمه واسه همون میترسم . واسه شما هم همین شکلی بود؟

حرکتاش تا هفته ۳۰ مال من پایین پایین بود ولی م‌شکلی نبود اگه لکه بینی نداری فکر میکنم مشکلی نباشه اص ...

نه لکه بینی ندارم فقط احساس میکنم یه توپ اومده زیر دلم 

عزيزم احتمالا بچت تو حالت بريچ نگران نباش من كه كلا حركاتش زير شكمم حس ميكنم اون بالا هيچ حسي ن ...

دوشنبه وقت انومالی دارم اما از ترسم انداختم فردا صبح زود که ببینم چی میشه.همیشه تکوناشو بالای نافم حس میکردم اما الان دقیقا زیر شکمم یه برجستگی حس میکنم و تکوناش رو تا روی خط سزارین قبلیم قشنگ حس میکنم

من هفته ۲۹ هستم از هفته ۲۵ بچه رفته پایین پایین و من از اون موقع به خودم استراحت مطلق دادم چون خیلی ترسوام.الان هم اگه چند دقیقه بیشتر بشینم یا یه کم راه برم انقدر حرکتاشو پایین حس میکنم که انگار تو واژنم ضربه میزنه.

من هفته ۲۹ هستم از هفته ۲۵ بچه رفته پایین پایین و من از اون موقع به خودم استراحت مطلق دادم چون خیلی ...

منم این مشکلو دارم و بعضی وقتا حس میکنم جنین داره بدنیا میاد و داخل واژنم درد دارم شما چیکار کردی؟

منم این مشکلو دارم و بعضی وقتا حس میکنم جنین داره بدنیا میاد و داخل واژنم درد دارم شما چیکار کردی؟

سلام ابجی.منم ۲۱ هفتم حس میکنم پایین شکمم فشار میاد وقتی ایستاده هستم.بریچم هست  پایین میزنه.شما چیکار کردی؟؟

طبیعیه این حس فشار

من هفته ۲۹ هستم از هفته ۲۵ بچه رفته پایین پایین و من از اون موقع به خودم استراحت مطلق دادم چون خیلی ...

شكيلا جان الان در چه وضعى ،، چون منم هفته ٢٥ بچم اومده پايينه پايين البته دكتر بهم گفت،، و استراحت مطلق داده، خيلى نگرانم لطفا ج منو بده

[QUOTE=65868286]شكيلا جان الان در چه وضعى ،، چون منم هفته ٢٥ بچم اومده پايينه پايين البته دكتر بهم گفت،، و استراحت م ...[/QUOTE

از کجا فهمیدی اومده پایین

چه علایمی داشتی