2777
2789
عنوان

پایین امدن جنین نشانه ی چیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 40866 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.دقیقا منم توی ۲۵ هفته ام و بخاطر انقباضات رحمی رفتم پیش دکترم  و گفت بچه خیلی پایینه...است ...

عزيزم الان حالت چطوره؟

بچه منم خيلي پايينه

منم استراحت ميكنم و شياف و آمپول ميزنم

ولي نميدونم اثر ميكنه يا نه

دردم خيلي خيلي زياده

انقباضات روزی چندبار بود؟منم اینجوریم روزی تقریبا5،6بارانقباض دارم

سلام خانومی خوبین منم  هفته ۲۴ هستم و بچه بریچه همش انگار داره میاد ازبس ضربه میزنه به مثانم و انقباضم دارم روی رحمم و زیردلم روزی ۴-۵بار شما چکارکردی خوب شدی  من خیلی میترسم چ قرصی خوردین؟ منم سرکلاژمو استراحت مطلق سه تا امپول پرولوتونم زدم 

سلام خانومی خوبین منم  هفته ۲۴ هستم و بچه بریچه همش انگار داره میاد ازبس ضربه میزنه به مثانم و ...

سلام عزیزم خداروشکر چیزی نبود الانم دخترم پیشمه😊.انقباض اگه 4،5باردرساعت باشه خطرناکه توی روز اشکال نداره.منم همش حس میکردم تکونش تو و اژنمه چیزی نیس ایشالا به موقع زایمان میکنی

سلام عزیزم خداروشکر چیزی نبود الانم دخترم پیشمه😊.انقباض اگه 4،5باردرساعت باشه خطرناکه توی روز اشکال ...

ای جااان خدایا شکرت ک پیشته واسم منم دعاکنید شما مادرید منم ب امید خداب زودی زود سروقتم مادربشم . اها بله ممنونم گلم. من با ایزوپرین اروم میشم

ای جااان خدایا شکرت ک پیشته واسم منم دعاکنید شما مادرید منم ب امید خداب زودی زود سروقتم مادربشم . اه ...

چه بهتر ایزوپرین اززایمان زودرس جلوگیری میکنه خیالت راحت استرس نداشته باش

چه بهتر ایزوپرین اززایمان زودرس جلوگیری میکنه خیالت راحت استرس نداشته باش

اره روزی دوتا میخورم. ولی الان عفونت سبز با بو دارم و ترشح ابکی بدون رنگ و سفید خیلی میترسم واسه عفونتم  دکترمم نیس چرک خشکنای زیادیم خوردم تاحالا 

من هفته ۲۹ هستم از هفته ۲۵ بچه رفته پایین پایین و من از اون موقع به خودم استراحت مطلق دادم چون خیلی ...

سلام امیدوارم پیامم ببینین جواب بدین.من ۲۹ هفته م سربچه اومده تو لگن.شما بچه تون چند هفته دنیا اومد چیکار کردین؟