2777
2789

کشک بادمجون

املت

فلافل

کتلت

کوکوسیبزمینی

دوپیازه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

کتلت

کشک بادمجان

کوکوسبزی

املت 

کباب تابه ای 

خوراک سبزیجات و مرغ

کوکوی مرغ

میرزاقاسمی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیراشکی گوشت

اولویه

فلافل

آش

عدسی

بورک اسفناج

ساندویچ مرغ

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

شاید غذایی که مامیگیم باب میل خانوادتون نباشه.😀

کوکو سبزی .کوکو سیب زمینی. فلافل. کوکو عدس. اش رشته .سالاد ماکارانی .ماکارانی .الویه.خوراک دل مرغ.املت.همبرگر.کتلت.سمبوسه.سیب زمینی و تخم مرغ ابپز.سیب زمینی سرخ شده با تخم مرغ یا ربی یا قارچ.بادمجان سرخ شده که کنارش سیب زمینی و گوجه هم میتونه باشه.ساندویچ مرغ.عدسی.خوراک لوبیا.میرزاقاسمی.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

رولت مرغ یا گوشت

گراتن سیب زمینی و بادمجان

بادمجان شکم پر

یتیمچه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سوسیس بندری 

کالباس 

فلافل 

ساندویچ مرغ ریش ریش 

ساندویچ قارچ 

کتلت... همبرگر.. سمبوسه... بادمجان کبابی.. کباب تابه ای مرغ چرخی

کباب شامی.. گوجه بادمجون... یتیمچه.. خوراک لوبیا.. عدسی.. آش.. سیب زمینی با تخم مرغ... املت.. پوره سیب زمینی.. مرغ سرخ شده با گوجه

.. سالاد الویه.. حلیم.. باقلا.. خوراک بامیه بدون گوشت.. ناگت مرغ.. سرخ کردن گوشت چرخ کرده.. کوفته.. دلمه بادمجان... ماکارونی.. لوبیا سبز ابپز و سرخ شده.. خیلی تنوع دارم   

مثلا لوبیا سبز ابپز کن با پیاز فراوان تفت بده ادویه و فلفل و زردچوبه و نمک بزن محشر میشه 

بامیه رو میتونی با گوجه رنده شده درست کنی و دو حبه سیر 

و....