2777
2789
عنوان

چجوری با مترو برج میلاد برم

660 بازدید | 8 پست

در واقع میخوام دانشگاه علوم پزشکی ایران برم به جز خود متروی برج میلاد میشه شهید همت یا صدر پیاده شم با بی آرتی برم؟

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

من دیدم همونجا ایستگاه مترو هست اما اسمش یادم نیست از روی نقشه نگاه کن عزیزم مستقیم میتونی بری اونجا

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ایستگاه داره

ایستگاه برج میلاد

از کدوم ایستگاه میخوای بری؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دقیقا ایستگاه دارهایستگاه برج میلاداز کدوم ایستگاه میخوای بری؟

از آزادگان ... قبلا ی بار رفتم ولی اصلا یادم نمیاد کروم ایستگاه بود پیاده شدم 😑 پیاده میشدم بی ار تی میومد مستقیم دانشگاه پیاده میکرد از پل رد می‌شدیم مستقیم میرفتیم

از آزادی اتوبوس داره، جلو درش وایمیسن.مترو هم که به همین اسم میلاد داره.تو ایستگاه مصلا هم پیاده بشی ...

ای خدا خیرت بده پس همین ایستگاه مصلی بود من میرفتم بی ار تی مستقیم داشت درسته؟ هرچی فکر میکردم یادم نمیومد اسم ایستگاه و🥲❤️

از آزادگان ... قبلا ی بار رفتم ولی اصلا یادم نمیاد کروم ایستگاه بود پیاده شدم 😑 پیاده میشدم بی ار ت ...

باید بری مهدیه خط عوض کنی بری به سمت خط 7 میدان کتاب 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد