2777
2789
عنوان

خانم های تجربه دار کمک کنن

40 بازدید | 3 پست

سلام من ۲۰سالمه حدود یکساله نامزد کردم نامزدم ۲۶سالشه قبل از نامزدی دوست بودیم.ایشون تو دوران دوستی خیلی گرم مزاج بودن و همش میخواستن با من رابطه داشته باشن ولی من نمیخواستم تا قبل رسمی شدن رابطه داشته باشیم.الان که محرم شدیم و نامزد کردیم هی من میخوام اون دیگه نمیخواد.شبا از سرکار میاد میگم من دلم رابطه میخواد میگه خستم همش جواب مشتری دادم.رفتارش اصلا با من عوض نشده ها دوست داشتنش مثل سابقه اهمیت میده بهم پیشم باشه گوشیشو بردارم مشکلی نداره یعنی مطمئنم خیانت نمیکنه.سوالم اینه که بعد ازدواج درست میشه؟مثل اوایل؟چون مثلا بهش میگم من هرروز میخوام روزی ۲-۳بار اینا میخنده میگه حالا ببینیم چی میشه.من واقعا گرم مزاجم و احتیاج دارم تو فکرم بود بعد ازدواج تو غذاش گرم کننده مزاج بریزم ولی الان نمیدونم چیکار کنم.اگه بعد ازدواج همینجوری سزد بمونه چی؟اگه اینجوری باشه من ترجیح میدم جدا شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگین جلو خودمو بگیرم تا خودش بیاد؟

سعی کن مستقیم بهش نگی یه جوری محو یادش بندازی رابطه رو کم کم خودشو آماده کنه اگه تونست اوکیه.

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁