سلام دوستان این چند روز کسایی که عکس پروفایل گذاشتن و تایید نشده مشکل سایت برطرف شده لطفا مجدد عکساتون رو بزارید تا تایید کنم
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
برای یه کاربر مرد که به خانوما توهین میکرد گزارش زدم لطفا تعلیقش کنید
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
سلام من نمیتونم تاپیک و پست بذارم هی مینویسه مطلب شما بزودی منتشر میشه که اونم رفت واسه چند دقیقه دیگه لطفا درستش کنید اخه من که با کسی دعوا نداشتم تاپیک بدی هم نزدم تا حالا چرا اینجوری شده
سلام و عرض ادب خسته نباشید.عذر میخوام من کاربریم رو با ایمیل ثبت کردم و با کاربری وارد میشم.الان تو اطلاعات کاربریم شماره تماس وارد و ثبت کردم.ولی موقعی که میخوام وارد بشم همچنان برام پیغام میاد که تا ۱۵ اسفند فرصت داری برای ثبت شماره.اینم بگم که شماره رو ثبت کردم ولی هنوز با همون کاربری قبلی وارد میشم.چطور باید با شماره وارد بشم؟من فقط شماره رو ثبت کردم تو اطلاعات کاربری