الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا هم خود ادم باید حرف بشنوه هم خانواده.مخصوصا منکه خیلی پافشاری کردم و تو رو همه وایسادم.مامانمم خیلی نمیذاشت عمه هام دخالت کنن اونا میگفتن نه.حالا باید اونم حرف بشنوه 😐😐😐
میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲
بله حرفت درسته.ولی عزیزم یه سال بعد عروسی شروع کرد نه قبلش. تینم ترک کرده ولی دوباره رفته سمتش.اتفا ...
عزيزم واسه منم كه از روز اول متوجه نشدم بعد از مدتي پي بردم بازم قابل باور نبود برام ببين اول حشيش بود بعد شد قرص و بعد فاجعه هرويين و شيشه اين تو سه سال اتفاق افتاد اين اعتياد شديد تو اين مدت همه چي رو از دست داد كارش به جايي كشيد كه حتي ماشين و دوچرخه اسباب بازي پسرمونم فروخت سختيايي كه كشيدمو نميتونم تو چند خط توضيح بدم عزيزم
درسته چمدون . عزیزم لیسانس حسابداری دارم.واسه کار مشکل ندارم خانوادمم میدونم حمایتم میکنن.ولی از لح ...
عزیزم نمی دونم کجا ساکن هستی ولی الان دید ها نسبت به طلاق خیلی عوض شده . می تونم بفهمم خیلی سخته که زندگی ای رو که با عشق و هزاران امید و با مخالفت بقیه شروع کردی ببازی یعنی چی. ولی تو مقصر نیستی . می تونست هر کس دیگه ای جای تو باشه. شاید بهتر بود بیشتر با هم اشنا می شدید یا هزارتا مسیله ی دیگه ولی این حرف ها الان دیگه فایده نداره . بعضی زندگی ها مثل مرگ تدریجی می مونه وااقعا ادامه دادنش خیلی خیلی سخته و هر روز بدتر میشه . حتما به خاطر حال روحیت هم که شده برو پیش مشاور . طللاق شاید اولاش سخت باشه ولی کم کم اگه دلیل قانع کننده داشته باشی خیلی بهتر باهاش کنار میای . اگه بری سرکار و مستقل شی اوضاعت بهتر می شه . ان شاا.. در اینده هم بتونی ازدواج بهتری اگه خواستی بکنی
دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم 🍀🍀
بله عزيزم تو سن كم شرايط خيلي سختي رو گذروندم فقط دعا كنيد كه روي خوش زندگي رو هم ببينم .چرا خيلي پيگير كارم به آشناها سپردم چون ما نزديك عسلويه هستيم برم اونجا سركار.ديپلمم